Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Elvetia: Un whisky degustat la pretul de peste 8.500 de euro paharul era un fals

de I.B.     HotNews.ro
Vineri, 3 noiembrie 2017, 1:44 Revista Presei | Faze Tari


Whiskyul Macallan din 1878 din care un chinez a degustat in luna august un pahar care l-a costat 9.999 de franci elvetieni (8.589 euro) intr-un hotel din statiunea de sporturi de iarna Saint-Moritz era un fals, potrivit site-ului de informatii 20minuten.ch, relateaza joi AFP.

Contactat in mai multe randuri de AFP, Hotelul Waldhaus care i-a vandut clientului sau aceasta bautura nu a raspuns, dar a publicat joi pe pagina sa de Facebook un articol al site-ului de informatii elvetian.

Acest hotel are in incinta sa un bar numit "Devil's Place", inscris in Guinness Book pentru colectia sa fara echivalent de tipuri de whisky. Acesta propune circa 2.500 de tipuri de whisky, care se vand la preturi intre sapte si 9.999 de franci elvetieni pentru o doza de doi centilitri, potrivit Agerpres.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


2600 vizualizari



ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Scăderea natalității
Discutau un neamt, un american si-un roman. Neamtul: ala mic al meu, cum s-a nascut, s-a si napustit la bancul de lucru si a inceput sa munceasca. Americanul: eu sunt pilot, cum s-a nascut feciorul a sarit direct in cabina, cu...
Bancul zilei: Vloggerul la restaurant
Intr-un restaurant select, un muzician se apropie de masa unui cunoscut vlogger, care își sărbătorea ziua de naștere, si-l intreaba: - Dumneavoastra ati cerut ceva de Beethoven?
Bancul zilei: Cum sa interpretezi corect visele pentru o viață de belșug
Bula viseaza cifra 7. Se trezeste , se uita la ceas era 7:07, se uita in calendar 7 iulie 2007. Hotarat ca e un semn se urca in autobuzul 77, ajunge la...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by