O politista i-a luat unui sofer permisul si dupa cateva minute l-a amendat fiindca nu-l are la el.Masura aberanta! O agenta de 22 de ani de la Sectia 4 Politie Rurala Beclean i-a luat permisul unui sofer pentru ca ar fi depasit o coloana de masini pe linie continua. Dupa cateva minute, politista l-a amendat pentru ca nu are permisul, certificatul de inmatriculare si buletinul asupra sa, desi actele erau la ea. Episod neverosimil in trafic! Claudiu, din Bistrita, conducea o autoutilitara de tractari si se indrepta spre un accident rutier, pentru a prelua o masina avariata, care bloca traficul. In drumul sau, el a zgariat autoturismul unui roman stabilit in Germania, care astepta in coloana. Soferul autoutilitarei a oprit si i-a cerut celuilalt sofer sa il astepte pana preia masina din accident, pentru a face o intelegere amiabila, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un roman a reusit sa obtina o planta care produce si cartofi si vinete.Legumicultorul a explicat, pentru Agrointeligenta, care este secretul plantei care produce doua legume diferite. "Este vorba de o altoire simpla, care se face in V. Nu implica vreo tehnologie iesita din comun! Orice om care se pricepe o poate face. Pentru reusita culturii ai nevoie de un cartof productiv si o rosie care face fructe de marime mica spre medie. Pentru partea superioara, merg foarte bine rosiile cherry. Este importanta alegera soiului, atat pentru cartof, cat si pentru rosii, pentru ca, cele doua plante trebuie sa consume in mod echilibrat nutrientii din sol, astfel incat soiurile alese sa produca o cantitate similara de legume", a spus el, citat deStirile ProTv.

A fost vanduta lenjeria intima a lui Adolf Hitler. Ce suma a platit cumparatorul pentru acestia.Exista o multime de obiecte stranii care ajung la casele de licitatie. O bucata din tortul de nunta al printului Charles si a printesei Diana a fost vanduta in 2015 pentru suma de 1.300 de dolari. Insa, recent, a fost vanduta lenjeria intima a lui Adolf Hitler pentru suma de 5.000 de dolari. Membrii caselor de licitatie considera ca aceasta este prima pereche de lenjerie intima a lui Hitler care a ajuns in atentia publicului. Articole de imbracaminte ce au apartinut fostului dictator sau sotiei acestuia, precum lenjeria intima a lui Eva Braun, au fost vandute in noiembrie 2016 pentru 4.000 de dolari, informeazadescopera.ro.

Omul care voia sa-ti arate ca Pamantul e plat a esuat.Adeptul teoriei Pamantului plat Mike "Mad" Hughes, care spunea ca se va lansa in aer cu propria racheta, a fost oprit. Experimentul lui, pe cat de indraznet, pe atat de inutil, era, totusi, ilegal. Cascadorul Mike Hughes, 61 de ani, planuia sa zboare pe 26 noiembrie cu racheta personala la 548 de metri deasupra Pamantului la viteza de 800 km/h. Intregul proces avea sa aiba loc deasupra orasului Amboy, din desertul Mojave, California. Insa Hughes nu a reusit sa isi duca la bun sfarsit misiunea. Barbatul a declarat pentru Washington Post ca "Marele Tatic Guvernul" i-a pus in cale niste obstacole. Cei de la Bureau of Land Management au confirmat ca nu exista vreo inregistrare in care acestia ii acorda lui Hughes permisiunea de a lansa racheta intr-un spatiu public, conformPlaytech.

Doi pensionari, prinsi in timp ce faceau sex in toaleta unui magazin.Doi barbati au fost prinsi in mijlocul unui act sexual intr-un loc public, mai exact in toaleta unui magazin din Marea Britanie. amandoi auf ost amendati pentru indecenta si li s-a interzis sa mai intre in magazin vreodata. Gerry Joyce (68 de ani) si Charles Lowe (73 de ani) au fost surprinsi de un agent de paza al supermarketului chiar in timp ce intretineau relatii intime in toaleta magazinului, relateaza metro.co.uk. Agentul de paza a fost alertat de o femeie care a auzit ceva suspect din toaleta barbatilor. Cand bodyguardul a intrat in baie, a vazut ca unul dintre cei doi barbati avea pantalonii in vine, iar ceea ce vazuse, era in mod clar un act sexual, relateazaClick.