Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a postat joi pe contul lui de Facebook un mesaj în care „explică„ ce se află în spatele Facebook și Google și cum lucrează cei doi giganți IT pentru a dezvolta „ceea ce adepții sectei tehnologice transhumaniste de la Silicon Valley numesc 'Omul 2.0'„.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pleșoianu invocă în sprijinul său faptul că a lucrat „14 ani în domeniul marketingului online„ și că a vizitat „chiar sediile Google și Facebook din Silicon Valley„, afirmând ca are „datoria„ să explice tuturor „ce stă în spatele acestor companii și în ce fel vor să ne construiască viitorul„.

În finalul mesajului, Liviu Pleșoianu promite că va reveni „și cu alte informații„ dupa ce scandalul în care a fost implicat Facebook dupa dezvăluirile legate de Cambridge Analytica „a reușit să producă scurtcircuitul care îi face dintr-odată, pe foarte mulți, cu adevărat receptivi...„

Iată mai jos postarea lui Liviu Pleșoianu:

5 informații foarte importante pentru utilizatorii Facebook și Google

Pentru că am lucrat timp de 14 ani în domeniul marketingului online, pentru că știu foarte bine despre ce vorbesc și pentru că am vizitat chiar sediile Google și Facebook din Silicon Valley, consider că e de datoria mea să explic ce stă în spatele acestor companii și în ce fel vor să ne construiască viitorul.

Pentru început, cred că este foarte bine să știți următoarele:

1. Regina Dugan (cel de-al 19-lea Director al DARPA - Agenția Departamentului american de Apărare care se ocupă cu dezvoltarea de tehnologie militară avansată) a plecat în anul 2012 la... Google. Acolo, Regina Dugan s-a ocupat de Departamentul de... tehnologie avansată.

2. După patru ani, fosta directoare DARPA Regina Dugan a plecat de la Google. Unde s-a dus mai departe? ...La Facebook! Pentru a se ocupa de... tehnologie avansată.

3. Exact în perioada în care fosta directoare DARPA a lucrat la Google, Google a achiziționat Boston Dynamics - cel mai important producător de roboți militari. Până să fie cumpărată de Google, compania Boston Dynamics producea roboți militari avansați cu finanțare direct de la... DARPA.

4. Unul dintre proiectele în care Google investește masiv este explicat chiar de către directorul departamentului său de Dezvoltare Tehnologică, Ray Kurzweil: "Până în 2030, vom avea deja tehnologia necesară pentru a introduce în corpul omenesc milioane de nanoboți (mini-roboți, de dimensiune moleculară). Prin intermediul nanoboților, vom conecta creierul la Internet, vom conecta neocortexul la Cloud!"...

...Cu alte cuvinte, Google investește masiv pentru a dezvolta ceea ce adepții sectei tehnologice transhumaniste de la Silicon Valley numesc "Omul 2.0". Pentru conducerea Google, omul viitorului este ... omul-cyborg.

5. Unul dintre domeniile în care DARPA investește cel mai mult este Realitatea Virtuală. Unul dintre domeniile în care și Facebook (unde a plecat fosta directoare DARPA când a părăsit Google) investește foarte mult este... Realitatea Virtuală. În 2014, Facebook a cumpărat Oculus VR - compania lider în industria Realității Virtuale - cu DOUĂ MILIARDE de dolari... Vă dau, pentru moment, un singur citat din Mark Zuckerberg: "Dezvolt Realitatea Virtuală pentru că realitatea reală nu mi se pare satisfăcătoare. Realitatea Virtuală este mai bună decât lumea reală, cea din urmă fiind limitată!"...„