S-a lansat apa cu crenvurst în sticlă.Festivalul de hrană sănătoasă din Vancouver de săptămâna trecută a fost prilejul ideal de lansare a unui produs cu totul neobişnuit: apa cu crenvurst. Produsul este creaţia lui Douglas Evans şi costă 38 de dolari. Asta pentru că este bogată în electroliţi şi sodiu, este ambalată în sticlă şi este bogată în minerale. În ciuda faptului că iniţial a fost prezentată ca o parodie la adresa apei plate cu sparanghel în ea, care se vinde cu 80 de dolari litrul, apa cu crenvurst a fost cumpărată masiv la târg, relateazăClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

A fost descoperită cea mai veche fosilă umană din vestul Europei. Are aproximativ 1 milion de ani vechime.Cercetătorii au datat cea mai veche fosilă umană din vestul Europei. Scheletul unui homo antecessor este vechi de 1 milion de ani. La câţiva zeci de ani de la momentul descoperirii, din 1990, homo antecesor a devenit una dintre speciile controversate de hominid. Conform Tech Times, unii specialiştii au susţinut că specia este aceeaşi cu cea de homo heidelbergensis care a trăit în urmă cu aproximativ 600.000 - 250.000 de ani. Recent, lucrarea unei echipe din cadrul Centro Nacional de Investigacion sobre de la Evolucion Humana a ajutat la confirmarea vârstei scheletului de homo antecessor, scriedescoperă.ro.

Un restaurant din București a făcut reducere la prăjituri după condamnarea lui Liviu Dragnea.“De ce 42%? Pentru că 3 ani și șase luni înseamnă 42 de luni, azi ( vineri- n.r.) sărbătorim ziua de ieri cu un discount de 42% la orice desert! Singura condiție este ca atunci când cereți desertul, să îl cereți «cu executare»” au anunțat patronii pe pagina de Facebook a bistroului. “Ideea a pornit spontan, în urma evenimentelor de ieri (21 iunie- n.r.). Practic, m-am gândit cum pot să utilizez în marketing ceea ce s-a întâmplat și cumva să fiu solidar cu ceea ce se întâmplă. Am decis să dau 42 la sută pentru că cei 3 ani și 6 luni (condamnarea lui Liviu Dragnea – n.r.) înseamnă 42 de luni”, ne-a declarat Tudor Dan, administratorul firmei, citat deLibertatea.

Şi-a tăiat degetul şi i l-a mâncat căţelul.Ghinion! Profesoara de dans Kelly Kay, din Sittingbourne, Kent, şi-a secţionat degetul în uşa de la sala de dans, în timpul cursurilor. Şocată, i-a trimis pe elevi acasă şi a chemat salvarea. Însă când să ia de pe jos bucata secţionată din deget a văzut şocată cum aceasta este înfulecată pe nemestecate de propriul căţel. „Am rămas fără ultima falangă a degetului. Sper ca doctorii să îmi reconstruiască ţesutul pentru că bucata tăiată de deget a fost mâncată de căţel”, a scris Kelly care e internată la spitalul Regina Victoria din East Grinstead, West Sussex, noteazăClick.

Marte şi Pământul se vor afla la cea mai mică distanţă din ultimii 15 ani.Marte şi Pământul se vor afla la cea mai mică distanţă una faţă de cealaltă din ultimii 15 ani. Fenomenul ne-ar putea permite să observăm Planeta Roşie fără să utilizăm instrumente speciale. De asemenea, pentru NASA este o oportunitate pentru a trimite misiuni către Marte, datorită distanţei mici dintre cele două planete. Conform Independent, în această perioadă agenţia spaţială americană a lansat şi misiunea InSight ce va ajunge pe Marte la sfârşitul anului 2018. Pe 31 iulie planeta va fi mult mai strălucitoare deoarece se va afla la o distanţă de 57 de milioane de kilometri faţă de Terra, aceasta fiind considerată cea mai mică distanţă din ultimii 15 ani, conformdescoperă.ro.