Șocul trăit de doi hoți care au încercat să fure un BMW. Doi indivizi înarmați au incercat să fure un BMV parcat pe o stradă în Chicago. Doar că la volan se afla un polițist în civil. Incidentul petrecut în luna aprilie a fost surprins de camele de supraveghere, relatează Daily Mail. Agentul de poliție, aflat în timpul său liber, era la volanul unui BMW negru, parcat pe marginea unei străzi. Doi tineri de culoare, înarmați, se apropie și intră în mașină. Agentul coboară în grabă de la volan si începe să traga spre hoți. Nimeni nu a fost rănit în atac, dar hoții au reușit să scape, fugind cu o altă mașină care îi aștepta, potrivitStirile ProTv.

faze tariFoto: Hotnews

Poliția a ”săltat” trei preoți, bănuiți că îi făceau farmece lui Leo de la Strehaia. Agitație mare în ”inima” țigăniei, după ce Leo de la Strehaia a dat cu subsemnatul în fața procurorilor anticorupție. Zilele trecute, mai multe persoane cu care ”Prințul Țiganilor” se află în conflict au făcut scandal chiar în fața casei din Strehaia a acestuia. Mai precis, Ion Mituș, unchiul lui Leo, împreună cu trei preoți și cu mai multe rude ar fi venit acasă la ”Prințul Țiganilor” pentru a face mai multe ritualuri oculte, chiar în fața vilei lui Leo, potrivitCancan.

Doi tineri din România au renunțat la joburi și au plecat în aventura vieții lor.Iulian Lupu, cunoscut în lumea virtuală sub numele de Mr. Travel, împreună cu iubita lui, Ioana, au vizitat 30 de țări până la vârsta de 30 de ani. Deși le-au lipsit familia, prietenii și mâncarea de acasă, aventura a fost o adevărată lecție de viață. Pe lângă faptul că au învățat să se descurce în orice situație, călătoria i-a făcut să realizeze că partea spirituală este mai importantă decât cea materială și că cel mai bun prieten, care te va ajuta mereu, este cel de lângă tine, potrivitUnica.

Ce a pățit un bărbat care a înghițit sodă caustică, încercând să trateze o migrenă. Din cauza unei migrene puternice, omul a căutat niște paracetamol în bucătărie și nu a mai citit cu atenție pe ambalaj. După ce a înghițit înălbitorul, a început să simtă o arsură puternică în gât și a început să tușească puternic. Imediat a plecat la spital și le-a spus medicilor că are dificultăți să înghită, iar în șase ore și-a pierdut vocea, Potrivit medicilor, hidroxidul de sodiu i-a afectat zona în care se află corzile vocale. Din această cauză, omul a fost internat în spital săptămâni bune, la terapie intensivă, potrivitStirile ProTv.

Proteza minune se adaptează în funcție de terenul pe care pășești. Proteza de gleznă a fost creată de Michael Goldfarb, profesor de inginerie mecanică la Vanderbilt. În interiorul articulației se afla un motor și un actuator, care sunt controlate de un cip. La rândul lui, cipul interpretează și clasifică mișcarea, pentru a determina modul în care ar trebui să arate fiecare pas. Goldfarb spune că dispozitivul este primul care se adaptează în funcție de ce este în jurul său. „Poți să te plimbi pe pante sau pe scări, deoarece aparatul își va da seama ce faci și acționează așa cum ar trebui”, a adăugat acesta potrivitPlaytech.