Imagini incredibile în Botoșani: mașină, aruncată în aer după ce a trecut peste o gură de canal. O cameră de bord a surprins momentul în care o Dacia Logan este aruncată în aer în timp ce trece deasupra unei guri de canal. În imagini se poate vedea cum autoturismul devansează pe partea dreaptă un Volkswagen, pe o șosea inundată. La scurt timp după, Logan-ul este aruncat brusc în aer, de partea din spate, la o înălțime de 2 metri, potrivit stirileprotv.ro.

DiverseFoto: Colaj foto

Grafenul, materialul-minune al erei noastre, poate fi cheia controlării evaporării apei. Învelişurile cu grafen pot oferi capacitatea de a controla procesul de evaporare al apei de pe diverse suprafeţe, conform unui nou studiu realizat de o echipă de cercetători de la Academia Chineză de Ştiinţe şi de la Centrul de Inovaţie Colaborativă a Materiei Cuantice de la Beijing. Oamenii de ştiinţă au studiat interacţiunile moleculelor de apă cu mai multe suprafeţe acoperite cu grafen, scrie Phys, citată de Descoperă.

Misterul orașelor din Rusia cufundate în beznă în miezul zilei. Oamenii din regiunea Iacutia, din nord-estul Rusiei, sunt consternați de apariția unui nor masiv care a transformat ziua în noapte, pe o suprafață mai mare decât cea a României. Nici autoritățile, nici localnicii nu au explicații concrete cu privire la eveniment, dar teorii sunt destule. Nu există informații cu privire la meteoriți sau eclipse și nici la teste de arme. Nici nu se pune problema de apariția extratereștrilor, potrivit Playtech.

Reactia incredibila a unui caine maidanez, cand il vede pe barbatul in galben atacand o femeie. Imagini impresionante fac ocolul lumii. Un caine de pe strada a fost un mic erou in momentul in care o femeie e atacata de un barbat ce voia sa o jefuiasca in plina strada. Cainele statea linistit pe strada in momentul in care cei doi trec pe langa el, insa apoi intervine imediat cand vede agresiunea, muscandu-l de fund pe agresor si alungandu-l fara ca acesta sa apuce sa fure ceva, potrivit sport.ro.

Moment incredibil surprins de un pescar. Zeci de mii de sardine sar din apă în barca sa. Zeci de mii de sardine au fost filmate în timp ce săreau din apă în barca unui pescar, în nordul Taiwanului. Pescarul Lu Jinwai, în vârstă de 31 de ani, cel care a și filmat momentul, a spus că marea părea că fierbe. Se pare că sardinele erau urmărite de baracude, potrivit stirileprotv.ro.

''Bigfoot'' a fost găsit! Paleontologii au descoperit cel mai mare picior de dinozaur de până acum. Piciorul de dinozaur cunoscut drept ”Bigfoot” a fost descris într-o nouă lucrare ştiinţifică publicată recent în jurnalul PeerJ. Fosila a fost excavată în 1998 de o expediţie de la Universitatea Kansas, cu Anthony Maltese, conducătorul studiului, fiind un membru al echipei de atunci. După pregătiri şi studii detaliate care au durat 20 de ani, Maltese şi echipa sa internaţională de savanţi au ajuns la concluzia că piciorul a aparţinut unui animal înrudit cu brahiozaurii, potrivit Descoperă.