Ia uitaţi-vă la mine cum dansez!Un lemurian din Madagascar a devenit o mare vedetă. Maimuţoiul ştie să danseze ca oamenii, deşi nu a văzut în viaţa lui un televizor. Are dansul în sânge şi toată ziua dă din mâini şi din picioare, mimând mişcări în ritmuri muzicale moderne. Din când în când face semn şi altor lemurieni din Rezervaţia Berenty ca să-l urmeze pe ringul improvizat. Însă nimeni nu se descurcă la fel de bine ca el. Lemurienii sunt o specie de maimuţe ce trăiesc în Madagascar şi pe coasta de est a Africii, relateazăClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

De ce se îngrozeau oamenii, în trecut, atunci când Luna îşi schimba culoarea.Potrivit unei legende, Christofor Columb ştia că va avea loc o eclipsă de lună pe 29 februarie 1504 şi a utilizat acest fenomen ca avantaj. Columb şi echipa sa erau captivi pe o insulă, cunoscută în prezent cu denumirea de Jamaica. În acea perioadă, triburile indigene nu erau atât de generoase, iar la scurt timp foametea a cuprins întregul echipaj, notează Fox News. În timp ce citea almanahul lui Johannes, Muller von Konigsberg a descoperit ca va avea loc o eclipsă de Lună. Aşadar, Columb le-a spus membrilor tribului Arawak că Dumnezeu este furios pe faptul că ascund mâncarea de invadatori, scriedescoperă.ro.

Experienţă de coşmar. S-a îngrozit când a văzut ce era în vasul de toaletă!Experienţă de coşmar pentru un bărbat din Statele Unite! Acesta a găsit un şarpe.. în vasul de toaletă! După ce a trecut peste şocul iniţial, apoi peste bănuiala că cineva îi joacă o festă, locatarul a cerut ajutorul unui vecin. Acesta a venit cu un fir de pescuit, pe care l-a legat că pe un mic lasou. Cu ajutorul lui a scos şarpele din toaletă şi l-a băgat într-o cutie, în aşteptarea poliţiştilor. Aceştia l-au luat şi l-au dus la protecţia animalelor, unde intrusul a fost identificat că făcând parte dintr-o specie de piton inofensivă pentru om, informeazăȘtirile ProTV.

Din placentă au plantat copaci.O companie din afară a creat un produs cu ajutorul căruia mamele pot planta din placentă copaci. Inovația a ajuns foarte cunoscută pe piața internațională, iar tot mai multe mame au recurs la acest gest frumos. De-a lungul timpului, femeile au folosit placenta în diverse scopuri, unele foarte ciudate. De exemplu, unul dintre cele mai bizare utilizări ale sale este ingerarea lor și prepararea în prealabil. Conform mirror.co.uk, unele femei și-au realizat din placente ursuleți de pluș sau decorațiuni de Crăciun, conformClick.

SUA vrea să proiecteze roboţi de dimensiunea insectelor, pentru misiunile de salvare.Agenţia guvernamentală DARPA din SUA a anunţat recent lansarea unui nou program numit SHRIMP prin care sunt dezvoltate şi demonstrate capacităţile unor roboţi extrem de mici ce vor fi utilizaţi în cazul dezastrelor naturale sau în situaţii critice. Programul dezvoltă „roboţi la scala insectelor” pentru misiuni în caz de dezastru. Conform TechXplore, roboţii gigantici sunt eficienţi în cazul actelor eroice, dar roboţii-insectă sunt cei care pot realiza misiuni de căutare şi salvare. Specialiştii susţin că cea mai dificilă parte este proiectarea componentelor interne, inclusiv cele de alimentare, aratădescoperă.ro.