Cum arăta dispozitivul împotriva masturbării masculine din secolele XIX-XX. Până în 1900, multe persoane considerau că masturbarea este dăunătoare pentru sănătate, pe atunci era considerată cauza diferitelor boli, inclusiv a nebuniei. Conform Vintag.es, dispozitivul era ataşat unei centuri şi acoperea penisul şi testiculele. Dispozitivul era utilizat pe sub haine, însă probabil era greu de trecut cu vederea. Un dispozitiv asemănător era utilizat şi pentru femei, însă scopul era cu totul altul, potrivit Descoperă.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un preot moldovean a stropit o lesbiană cu agheasmă la TV, ca să “izgonească diavolul”. Preotul Ghenadie Valuţa, preşedintele unei asociaţii ortodoxe din Republica Moldova, a fost condamnat de instanţă pentru că a stropit cu agheasmă o femeie, considerându-se lezat de orientarea ei sexuală.. Incidentul a avut loc în 2014, la o emisiune TV, când Ghenadie Valuţa a stropit-o cu agheasmă, în direct, pe Angelica Frolov, reprezentantanta unei asociaţii pentru drepturile persoanelor gay, potrivit stirileprotv.ro.

Descoperirea care ne arată că ce știm despre evoluție încă nu e definitiv. Un os provenit dintr-o peșteră din Rusia se află în centrul a ceea ce ar putea fi cea mai importantă descoperire arheologică a anului. Osul i-a aparținut unui om preistoric care avea o mamă Neanderthal și un tată Denisovan. Acesta este singurul hibrid de acest gen găsit vreodată. Aceasta poate sugera că speciile dispărute, cum ar fi omul de neanderthal, nu au murit pur și simplu, ci au fost absorbiții de specia noastră, potrivit Playtech.

Satul în care localnicii leşină din senin sau cel al ''piticilor''. Top 10 locuri în care afecţiunile genetice rare sunt o normalitate. Kalachi şi Krasnogorsk, satele din Kazahstan unde o mare parte dintre localnici leşină deseori. În martie 2013, aproape un sfert dintre locuitorii celor două sate din Kazahstan au început să adoarmă din senin. În aceste mici aşezări a fost raportat că unii locuitori au stat în incoştienţă timp de câteva zile. Aceştia leşină în mijlocul zilei, în timp ce se plimbă pe stradă sau lucrează, şi se trezesc apoi cu durere de cap, pierderi de memorie şi slăbiciune, potrivit Descoperă.

Copil luat pe sus de un avion, pe o plaja din Grecia. A zburat 10 metri prin aer. Incident uluitor in insula greceasca Skiathos, unde un baiat de 12 ani care era in vacanta cu parintii sai a fost luat pe sus de forta aerului propulsat de motoarele unui avion. Baiatul, originar din Marea Britanie, statea sprijinit de gardul aeroportului din Skiathos si urmarea avioanel. Spre ghinionul baiatului de 12 ani, un Airbus 320 al liniei TUI care tocmai decola spre Londra a zburat prea aproape de el, iar jetul de aer l-a aruncat in aer, potrivit stirileprotv.ro.