Îşi vinde virginitatea ca să îi ia casă mamei. Mahbuba Mammadza are 23 de ani şi lucrează pentru o agenţie de manechine din Italia. S-a hotărât să îşi vândă virginitatea bărbatului care va oferi mai mult de 100.000 de euro. Ea a semnat deja un contract cu o firmă de escorte de lux din Germania. Aceasta este suma pe care Mammadzada vrea să o primească în schimbul fecioriei ei. Cu aceşti bani vrea să îi cumpere o casă mamei ei şi să aibă suficienţi bani pentru a-şi continua studiile universitare în Marea Britanie, potrivitClick.

faze tariFoto: Colaj foto

A venit cu ambulanţa la un apel de urgenţă, dar a sfârşit prin a face sex cu pacienta. Ce SMS i-a trimis apoi. Trevor Finnerty, un angajat al serviciului de ambulanţă din West Midlands, a fost dat afară după 30 de ani din cauză că a făcut sex cu o pacientă. Finnerty, în vârstă de 61 de ani, a răspuns la un apel de urgenţă, dar când a ajuns la faţa locului, a făcut sex cu femeia care sunase. Ulterior i-a trimis şi un SMS cu textul „e serviciul prietenos de ambulanţă, cum apreciaţi calitatea serviciilor?” Femeia a sunat imediat la poliţie, potrivitStirile ProTv.

Farfuriile comestibile pe care le mănânci ca să nu mai speli vase. Biotrem este prima companie din lume care produce farfurii de unică folosință comestibile. Sunt soluția perfectă pentru diminuarea gunoaielor rezultate din ambalaje sau recipiente. Acestea sunt făcute din tărâțe de grâu, care iau forma farfuriilor sau tacâmurilor prin presare la cald, în matrițe speciale. Timpul de execuție nu este, însă, prea scurt. E nevoie de 2,5 minute pentru a realiza numai o singură farfurie, potrivit Playtech.

Cu sinuciderea cuantică, poţi trăi pe vecie. Una dintre bizareriile lumii este scoasă la iveală într-un experiment. Legile lumii cuantice sunt atât de bizare încât nu pot fi înţelese cu logica obişnuită şi de aceea domeniul abundă de experimente mentale. Unul dintre acestea presupune sinuciderea cuantică şi a fost elaborat de fizicianul Max Tegmark în 1997. Experimentul este în felul următor: imaginează-ţi un pistol care este legat la o maşină care măsoară spinul (rotirea) unei particule cuantice de fiecare dată când trăgaciul este apăsat. Dacă particula se roteşte în sensul acelor de ceasornic, arma va trage; dacă spinul este în sensul invers acelor de ceasornic, arma este descărcat, potrivitDescopera.

Papagalii pot lua decizii economice complexe ca să facă profit cu un minimum de efort. Oamenii de ştiinţă au demonstrat că papagalii sunt capabili să ia decizii economice complexe. Papagalii - din specia Macaw (Ara) şi gri african - au fost învăţaţi să recunoască valoarea jetoanelor pe care le puteau oferi la schimb pentru a primi recompense sub formă de hrană. Apoi, ei au fost puşi în situaţia de a lua decizii dificile, respectiv de a opta pentru o recompensă imediată sau de a 'investi' jetoanele, ceea ce le garanta ulterior un schimb mai avantajos, potrivitDigi24.