​Mirii au rămas mască! Mesajul lăsat de un brăilean după ce s-a terminat nunta la care a participat. Nuntașul a scris pe o coală de hârtie că mirii îi sunt datori cu… 30 lei! Cum s-a ajuns aici? Foarte simplu! Brăileanul a precizat că bugetul pentru nuntă a fost de 700 lei. Pe care, însă, l-a depășit. A cheltuit banii în felul următor: 450 lei pe costum, 100 lei pe pantofi, 60 lei pe cămașă, 20 lei pe taxi și 100 lei cu coafura soției. În total 730 lei! Și cum bugetul alocat pentru nuntă a fost de 700 lei, brăileanul le-a transmis mirilor că îi sunt datori cu 30 lei, potrivitCancan.

faze tariFoto: Colaj foto

Ceasul românesc care schimbă viața bolnavilor de Alzheimer. Românii de la Connected Medical au realizat soluția medicală the human link, ce conține și un smartwatch, care ar putea fi extrem de utilă pentru persoanele cu Alzheimer și pentru cei care au grijă de ei. Ceasul este dotat cu GPS astfel o persoană cu Alzheimer se poate deplasa fără restricții, dar dacă cumva se rătăcește și iese dintr-un anumit perimetru stabilit atunci aplicația instalată pe telefonul tău îți trimite o alertă și îți furnizează coordonatele geografice, astfel să găsești persoana respectivă mai ușor, potrivitPlaytech.

Doi români au organizat un bordel lângă un cimitir, în Italia. Tarifele practicate. Doi cetățeni români au organizat un bordel într-o vilă de lângă cmitirul orașului Campobasso din Italia. Cei doi, femeie și bărbat, se prostituau pentru sume între 50 și 150 de euro.Poliția de Stat a întrerupt o activitate de prostituție desfășurată într-o casă privată din Campobasso. Stabilimentula fost descoperit de carabinieri în urma mai multor plângeri de la cetățenii care observau activități suspecte în vilă, scrie Gazzetta Molisana, citat deStirile ProTv.

Este probabil cel mai prost hoț din România. A spart o locuință din Brăila și la plecare...O persoană din Brăila a avut parte de un moment mai puțin plăcut când a revenit acasă. Și-a găsit locuința spartă și, cu inima îndoită, a pătruns în apartament. Într-un timp foarte scurt a verificat ce lucruri îi lipsesc, dar când a ajuns într-una dintre camera a avut parte de o mare surpriză. Hoțul își uitase telefonul mobil pe masă! Incredibil, dar adevărat! Astfel că persoana a cărei locuință a fost spartă i-a aflat imediat identitatea infractorului. Surprinzător, nu a depus plângere la poliție. Dar i-a transmis hoțului că are 24 de ore să aducă lucrurile furate înapoi, în caz contrar urmând să depună plângere, potrivit Cancan.

Un gunoier s-a oprit în fața unei vitrine cu bijuterii, iar oamenii au început să râdă de el. Ce a urmat însă este demn de un film de la Hollywood. Un gunoier s-a oprit în fața unei vitrine cu bijuterii, iar oamenii au început să râdă de el. Nimeni nu avea însă să-și imagineze ce avea să urmeze. Imaginea cu Nazer al-Islam Abdul Karim în fața magazinului de lux a fost postată pe internet alături de un mesaj batjocoritor: "Omul acesta ar trebui să se uite la o pubelă de gunoi!" Întâmplarea a luat însă o întosătură favorabilă pentru sărmanul bătrân. Impresionați de povestea lui, mai multe persoane au început să-i trimită daruri omului. Bătrânul a primit bijuterii de aur, un iPhone și bani și cadourile continuă să curgă, scrie Metro, citat deCiao.