Descoperirea unei bărci vikinge extrem de rare a intrigat arheologii. Arheologii norvegieni au folosit tehnologie radar pentru a descoperi o barcă vikingă extrem de rară în ceea ce experţii descriu ca fiind o reuşită „uimitoare”. Cercetătorii de la Norwgian Institute for Cultural Heritage Research (NIKU) au localizat nava cu ajutorul georadarului în regiunea Østfold, în sud-estul Norvegiei. Vasul, lung de 20 de metri, care este localizat într-un mormânt, se află la o adâncime de doar jumătate de metru, scrie Fox News, potrivit Descoperă.

DiverseFoto: Colaj foto

Cum și-a prins soția infidelă pe Google cât căuta o destinație de vacanță. Nu toate imaginile capturate în programul Street View sunt însă corecte sau utile. Uneori, s-ar putea să vezi niște cadre suspecte sau ciudate. În plus, deși fețele oamenilor sunt încețoșate de cele mai multe ori, nu este exclus să te identifici pe tine sau pe un apropiat într-un set de cadre disponibile online. Din păcate pentru un bărbat din Peru, Lima, Google Street View i-a adus la cunoștință că soția l-a înșelat. Imaginile surprinse au trădat într-o manieră cât se poate de autentică faptul că cei doi surprinși într-un cadru nu încercau să fie amici, potrivit Playtech.

Bărbat dezbrăcat, surprins înotând gol în bazinul rechinilor. E căutat pentru agresiune. Un bărbat căutat de poliție pentru agresiune a fost prins de poliție înotând dezbrăcat complet în bazinul rechinilor, la Acvariul din Toronto. Incidentul a avut loc în 12 octombrie, când David Weaver, un bărbat de 37 de ani din British Columbia, a intrat în bazinul rechinilor, unde a petrecut câteva minute, sub ochii îngroziți ai vizitatorilor. În cele din urmă, a ieșit din bazin și a fugit, potrivit stirileprotv.ro.

Dolofan şi gol: Aceasta este cea mai clară reconstrucţie a marelui dinozaur T-rex. În prezent, o echipă de artişti şi paleoantropologi a realizat ceea ce ei spun că este cea mai realistică imagine a unui Tyrannosaurus rex construită pe baza tuturor studiilor de până acum. Conform Science Alert, creatura nu seamănă cu cea prezentată în Jurassic Park. Conform imaginii, dinozaurul ar fi fost relativ dolofan cu pielea fină, membre superioare mici şi un centru de gravitaţie redus, potrivit Descoperă.

O vedetă Youtube din China a fost arestată timp de cinci zile pentru că a insultat imnul național. În urma incidentului, platforma online i-a închis și contul urmărit de milioane de internauți. Yang Kaili, în vârstă de 20 de ani, a distribuit un material video în care apărea gesticulând ca un dirijor, în timp ce pe fundal se auzea imnul Chinei, „Marșul Voluntarilor”, potrivit stirileprotv.ro.