BepiColombo a fost lansată într-o călătorie de şapte ani către Mercur. Este a treia misiune de acest fel din istorie. Misiunea BepiColombo a fost lansată sâmbătă (20 octombrie) la bordul unei rachete Ariane 5, una dintre cele mai puternice tehnologii de acest tip construită de Agenţia Spaţială Europeană (ESA). Misiunea are ca scop studierea planetei Mercur. Prin intermediul unei colaborări între ESA şi Agenţia Spaţială Japoneză, Jaxa, a fost lansată misiunea ce va colecta informaţii despre cea mai puţin studiată planetă din Sistemul Solar., potrivit Descoperă.

faze tariFoto: Colaj foto

Cum au furat hoții o Tesla Model S cu ajutorul unei tablete. Hoții au folosit o tabletă, cel mai probabil pentru a capta semnalul pasiv al brelocului mașinii, iar apoi au folosit datele obținute pentru a descuia mașina. Asta a fost destul de simplu pentru cei doi, care păreau că știu ce fac. Mai puțină școala vieții au avut când a fost nevoie să decupleze mașina de la priză – aceștia n-au avut habar cum să deblocheze cablul, o sarcină ce poate fi efectuată prin apăsarea unui buton, potrivit Playtech.

Hai la puşcărie să îi tragem o beţie!Consumatorii „profesionişti” de alcool din estul Londrei au parte acum de o nouă provocare: barul Alcotraz. Cei care vin să bea aici trebuie să ştie de la bun început că lasă hainele civile la intrare şi pun salopeta portocalie, primesc un număr de ordine şi vor fi închişi în celule. Iar dacă fac nazuri, gardienii le „tăbăcesc” spinarea şi îi duc la carceră. Amatorii de „o beţie de neuitat” găsesc la Alcotraz Prison Cocktail Bar, din estul Londrei, condiţiile de coşmar specifice celui mai de temut penitenciar din istoria SUA - Alcatraz. Barul şi-a deschis oficial porţile abia recent şi deja nu mai face faţă rezervărilor, potrivitClick.

O pânză de păianjen de un kilometru a acoperit o zonă din Grecia.O parte a Lacului Vistonida din Grecia a fost acoperit în totalitate de o pânză de păianjen ce se întinde pe o suprafaţă de un kilometru, relatează Independent. Experţii au precizat că fenomenul ar fi rezultatul a sute de mii de păianjeni din familia Tetragnatha, care s-ar fi adunat în zona respectivă pe fondul vremii neobişnuit de calde. Păianjenii Tetragnatha obişnuiesc să-şi facă pânzele în apropierea apei, unele specii având şi capacitatea de a merge pe apă. La condiţiile vremii s-ar mai adăuga şi faptul creşterea populaţiei de ţânţari, potrivitStirile ProTv.

Cum arată acum primul bărbat din România care și-a pus silicoane, la 5 ani de la operație!Pe când avea 23 de ani, Adrian Pescariu și-a făcut operaţia estetică mult dorită! El și-a pus cele mai frumoase silicoane masculine din România la începutul lunii noiembrie 2013. Încă nu s-au împlinit oficial cinci ani de la intervenția chirurgicală, însă, pectoralii artificiali cu implanturi de silicon ai controversatului stilist au suferit mici modificări. În urma intervenției care a durat aproape trei ore, stilistul vedetelor și-a pus implanturi cu silicon de 180 de ml. Echipa medicală a decis să-i facă anestezie generală și, după ce s-a trezit, el a putut să își admire pectoralii artificiali cu implanturi de silicon. Operația estetică l-a costat în jur de 5.000 de euro, a relatat presa la acea vreme, potrivitCancan.

S-au dus timp de 14 ani la alt mormânt, crezând că bunica lor e îngropată acolo!O femeie din Țara Galilor a mers timp de 14 ani la un mormânt unde credea că odihnesc rămășițele bunicii sale, Marion Jarvis, care a murit în 2003, după ce a pierdut lupta cu cancerul la stomac. Katherine Quick a trecut printr-un dublu șoc recent. I-a murit o fată, iar când a vrut s-o înmormânteze alături de urna cu cenușa bunicii, a descoperit că urna nu era acolo. Cei de la administrația cimitirului i-au spus că bunica a fost înmormântată câțiva metri mai încolo, potrivitLibertatea.

Record: 84 de maşini de îngheţată au traversat Europa.Un mare şir de maşini de îngheţată au traversat Europa pentru a intra în Cartea Recordurilor. 84 de maşini de îngheţată au reuşit să alcătuiască cel mai lung convoi de vehicule care transportă deliciosul desert parfumat în toate culorile. Zeci de bărbaţi şi femei care vindeau îngheţată s-au adunat în final într-un perimetru de 3,2 kilometri în Parcul Wynchwood din apropiere de oraşul Crewe, Cheshire, din Marea Britanie. Maşinile de îngheţată au venit din Anglia, Irlanda şi alte ţări ale Europei. Îngheţată gratuită a fost oferită tuturor celor prezenţi la eveniment, potrivitClick.