Cum a reușit un câine să-și trezească stăpânul din comă. Un câine a fost declarat erou, după ce a reușit să-și trezească stăpânul din coma indusă medical după ce bărbatul a fost internat cu pneumonie, după ce ani de zile s-a luptat cu cancerul, scrie Știrile Protv.

faze tariFoto: Colaj foto

Facebook reacționează la cel mai popular mit despre News Feed. Conform unei postări virale de pe Facebook, vezi în News Feed postări de la doar 26 de persoane, indiferent de numărul de prieteni. Oficialii companiei americane au decis să desființeze mitul, parțial, scrie Playtech.

O copie extrem de rară a cărţii Mein Kampf, semnată chiar de Hitler, va fi pusă la licitaţie. O copie cu semnătura lui Adolf Hitler a cărţii sale Mein Kampf, descrisă ca fiind „cea mai rară”, va fi vândută la o licitaţie, la sfârşitul acestei luni. Cartea, care a fost scrisă în perioada când Hitler a stat la închisoare, este una dintre cele 20 în ediţie limitată, fiind oferită lui Hermann Esser în Ajunul Crăciunului, în anul 1925, scrie Descoperă.ro.

Avionul de luptă european de care se tem cei mai tari piloţii ruşi. Avioanele militare Saab Gripen sunt cele mai de temut adversare ale aparatelor de vânătoare ruseşti Suhoi în lupta aeriană şi au „centură neagră“ în acest tip de bătălie, susţine comandantul forţelor aeriene suedeze. Avionul de vânătoare suedez Gripen este făcut pentru a distruge Suhoiul rus, iar invizibilitatea aparatului rusesc nu înseamnă nimic, a spus comandantul forţelor aeriene suedeze, Mats Helgesson, potrivit Adevărul.

Cum este influențată mahmureala de ordinea băuturilor alcoolice consumate. O echipă de oameni de ştiinţă care a dorit să verifice o veche zicală potrivit căreia ''vinul după bere e o plăcere, iar berea după vin e un chin'' a concluzionat că aceasta este doar o născocire, relatează joi Press Association, potrivit Digi24.