Mâncărurile noi și sofisticate făcute de „roboți” vor deveni realitate. Inteligența artificială pare să facă din ce în ce mai multe lucruri – luptă împotriva traficului de copii, oprește sinuciderile și se poate contrazice cu tine pe orice subiect, scrie Playtech.

faze tariFoto: Colaj foto

Specialiştii au identificat o nouă cultură a cimpanzeilor. Cimpanzeii au o cultură materială mult mai elaborată şi diversificată decât orice altă primată non-umană. Comportamentul lor este diferit în multiple zone tropicale ale Africii. De exemplu, doar cimpanzeii din vestul Africii utilizează pietre şi „ciocane” din lemn pentru a sparge nucile, scrie Descoperă.ro.

Capsula Crew Dragon s-a conectat cu succes la Staţia Spaţială Internaţională. Capsula Dragon, lansată de SpaceX în vederea testării transportării de echipaj uman, s-a conectat cu succes la Staţia Spaţială Internaţională (ISS). Acesta a fost unul dintre testele pe care capsula trebuie să le treacă pentru ca NASA să aprobe transportarea de echipaj uman, scrie Adevărul.

Mărţişor format din 365 de copii. Câte zile are un an, atâţia copii au format fundiţa mărţişorului în Cetatea Făgăraş. Aşa au întâmpinat primăvara elevii Colegiului Naţional Radu Negru din oraş. Imaginile sunt spectaculoase, scrie Observator.

Cum se poate face un Logan electric în 2 zile. Un francez stabilit în România vrea să revoluţioneze industria auto de la noi. El a creat prima Dacia Logan electrică. Cu bateria plină, maşina poate parcurge sute de kilometri. E nevoie de o investiţie de 15.000 de euro, spune inginerul care a găsit deja şoferi interesaţi să-şi transforme autoturismele, scrie Digi24.