• Gigi Becali la finalul finalul sedintei Consiliului National al PNG (Realitatea TV)

"Nu este adevarat ca oamenii pleaca de la PNG. Au fost patru-cinci persoane pe care le-am dat afara, care erau de fapt sobolani. Sunt patru sobolani de la Vrancea, Neamt, Dolj si de la Mures, care au parasit corabia cand au auzit ca-i dau afara!"

  • Gigi Becali, justifica scorul PNG la europarlamentare "E un miracol ca ne-au lasat comunistii sa ajungem la aproape 5% la europarlamentare" (NewsIn)

"Dupa tot ce am vazut in ultimul timp si decizia CCR referitoare la CNSAS, trag conluzia ca Romania e inca condusa de structurile comuniste si e un miracol ca le-am scapat printre degete, noi ca PNG, si eu ca Gigi Becali", a spus presedintele PNG, referindu-se la scorul obtinut de partid la alegerile europarlamentare.

  • Horia Moculescu despre Costel Busuioc, romanul care face furori in Spania (Realitatea TV):

"Noi avem tenori angajati la Opera romana care canta mai prost decat el"

  • Adrian Nastase spune ca presedintele Basescu isi bate familia (declaratie facuta la National TV si citat de Cancan)

"Am vrut sa subliniez ca sotia lui, asa cum am cunoscut-o eu atunci, nu foarte mult, mi s-a parut o femeie care a trebuit sa stea sa isi astepte sotul, care venea de pe mare. Marinarul, care trecea prin diferite porturi, se intorcea dupa aceea acasa. Poate ceva mai violent in anumite cazuri, pot sa spun...".

  • Andrew Singleton, dealer Fiat din Macclesfield, despre Mini-uri (Automarket)

"E o nebunie. Nu am vazut atatea Mini-uri parcate in parcarea showroom-ului nostru niciodata. Toti posesorii lor au venit sa testeze noul Fiat 500″.

  • Anghel Iordanescu, aflat in primele zile de lucru in Senat, despre atmosfera din Parlament (HotNews.ro)

"Sunt in perioada de acomodare, mi-am notat, m-am mai sprijinit de colegul din stanga si din dreapta in sensul votului, dar in curand o sa iau deciziile pe care le consider... Atmosfera din Senat e una mai tensionata decat pe stadion"

  • Deputatul PC Codrin Stefanescu, catre Laura Andresan in timpul unui interviu acordat vedetei porno.

"Pe vremea Inchizitiei, femeile ca tine erau arse pe rug. Asa ca ai grija ce faci, Laura, pentru ca ai putea fii arsa pe rug!"

Nota:Recunoastem ca nu urmarim tot ce spun inteligentii neamului. Daca l-ati auzit pe vreunul la TV sau l-ati citit in gazeta, postati aici, sa ne bucuram impreuna:)