​Video viral. Un polițist de la Rutieră a fost mușcat de deget de un șofer băut. Un polițist rutier din Republica Moldova a fost mușcat de deget de un șofer agresiv, în orașul Hîncești. Șoferul era băut și l-a mușcat de deget pe agent după acesta ce l-a oprit pe dreapta. Deși a fost îndemnat să renunțe în repetate rânduri, șoferul striga printre dinți „nu vreau”. Imaginile au fost publicate pe Facebook și au fost redistribuite de mii de ori, scrie Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Cele mai sexy femei de serviciu fac treabă dezbrăcate! Cât cer pe oră ca să-ți facă locuința „lună”. Victoria Murphy a avut o idee genială atunci când a renunțat la job-ul de cosmeticiană, în favoarea celui de femeie de serviciu. Tânăra din Edinburgh (Marea Britanie) și-a deschis o firmă de curățenie, dar nu una comună. Tânăra de 25 de ani face curățenie în casele bogătașilor din Edinburgh...dezbrăcată! Ea și angajații ei le cer clienților între 55 și 75 de lire (300-400 lei) pe oră, în funcție de câte haine au (sau nu!) pe ei, scrie Click.

Ce s-a întâmplat după ce un ziar din Texas a făcut o greşeală de tipar privind un bal al bobocilor. Reprezentanţii unei biblioteci din Texas, gazdele unui anti-bal de absolvire, s-au văzut nevoiţi să facă o corecţie esenţială după ce un ziar local a anunţat că la eveniment vor fi prezenţi şi şerpi. „Nu vor fi şerpi la Anti-Balul de Vineri de la biblioteca noastră, au lămurit ei într-o postare pe Facebook. „Un ziar local a făcut o greşeală de tipar. Vom oferi gustări. Nu vom avea şerpi(snakes), ci gustări (snacks).” potrivit Adevarul.

Bebelușul i-a salvat viața acestei femei. Ce a aflat în timpul unei ecografii? Deși nu se confrunta cu simptome neplăcute, în urma ecografiei, medicii au descoperit o umflătură la nivelul vezicii urinare. După mai multe investigații, femeia a aflat că umflătura care devenise vizibilă la ecografie era, de fapt, o tumoare. Pentru că exista riscul ca tumoarea să se dezvolte, medicii au anunțat-o pe Yasmin Randall și pe iubitul ei că va fi nevoie de operație, iar intervenția chirurgicală ar putea afecta sarcina. Cu toate acestea, operația a decurs bine, iar ulterior, tânăra a născut un copil perfect sănătos, scrie Avantaje.

Povestea tribului care trăiește de sute de ani în interiorul Marelui Canion. În interiorul Marelui Canion se află un mic sat izolat de lume, în care se poate ajunge numai pe jos sau cu elicopterul. De cel puțin 800 de ani, în Supai locuiesc membri unui mic trib numit Havasupai. Însă viața aici nu e deloc una ușoară, temperaturile ajungând și până la 46 de grade Celsius, potrivit BBC. Supai este cea mai izolată comunitate din Statele Unite, dar care atrage anual 25.000 de vizitatori și asigură aproximativ 80% din ecomonia tribului. Restul veniturilor vin din obținerea grânelor, datorită irigațiilor scrie Stirile ProTv.