Cum arată studentul care a păcălit sute de bărbați pe Tinder. Toți credeau că este femeie. Jake Askew, un student de 20 de ani din localitatea britanică Norwich, a păcălit pe Tinder 1.650 de bărbați, folosind un filtru de pe aplicația Snapchat care l-a făcut să arate ca o femeie. Tânărul de 20 de ani, student la Universitatea din Derby, și-a făcut un profil fals folosind poza sa modificată pe Snapchat. Astfel, „Jess” a reușit să obțină aprecierea a 1.650 de bărbați, iar 3-400 s-au arătat chiar interesați să cunoască mai bine presupusa tânără, scrie LAD Bible citat de Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Un politician din Danemarca își face campanie electorală pe un site pentru adulți. Sătul de sloganuri neinspirate, Joachim B Olsen, un parlamentar din Danemarca, a pus o reclamă electorală pe site-ul pentru adulți Pornhub pentru a atrage atenția alegătorilor. Politicianul crede că mesajul său are un potențial uriaș, ținând cont că în mai puțin de o lună au loc alegeri legislative. Deputat al Alianței Liberale, Olsen a conceput un slogan adaptat ca să iasă în evidență printre sutele de clipuri pornografice. „După ce termini masturbarea, votează cu Jokke (o poreclă pentru Joachim)”, notează Copenhagen Post potrivit Libertatea.

În faţa ploii, gorilele de la o grădină zoologică au adoptat un comportament uman. Un video postat de către o grădină zoologică din Carolina de Sud şi care a devenit viral prezintă un grup de gorile care încearcă să se adăpostească în faţa ploii. Filmuleţul devenit viral pe reţelele de socializare arată un grup de gorile care par să se comporte într-un fel asemănător cu oamenii atunci când încearcă să se adăpostească de ploaie, notează Fox News. „Gorilele sunt nişte creaturi magnifice, pline de graţie şi frumuseţe... mai puţin atunci când plouă”, afirmă Brooke Hunsinger, îngrijitor de animale al grădinii zoologice din Riverbanks, Carolina de Sud, potrivit Descopera.

Acesta este cel mai rapid tren din lume. În Japonia şi-a început recent testele cel mai rapid tren din lume. Versiunea Alfa-X a trenului Shinkansen atinge viteza maximă de 400 de kilomtri pe oră. Însă va circula cu viteza de 360 de kilometri pe oră. Modelul futuristic este format din zece vagoane şi locomotivă cu “nas turit” de 16 metri, pentru a rezista presiunii imense a aerului. Cel mai rapid tren va fi testat timp de trei ani pe o cale ferată care leagă oraşele Sendai şi Aomori, aflate la distanţa de 280 de kilometri. Trenul-ghiulea va intra în circulaţie curentă începând din 2030. Trenul Shinkansen, care atinge viteza maximă de 300 de kilometri pe oră, va intra în circulaţie curentă din 2020, scrie Click.

Descoperirea făcută de o femeie în curtea casei: „Nu arată a nimic din ce am mai văzut”. O femeie din Florida, Statele Unite, a postat pe conturile sale de socializare imagini cu ceea ce pare a fi „pielea unui demon”, pe care a găsit-o în curtea casei sale. Kelly Garrahan a postat imaginile cu creatura misterioasă și și-a întrebat prietenii ce ar putea fi. Cum era de așteptat, a primit comentarii în care sunt susținute tot felul de teorii bizare – de la coajă de banană, până la „chupacabra”. În postarea sa, Kelly a comparat mărimea „animalului” cu diferite obiecte, pentru a-i ajuta pe internauți, scrie Stirile ProTv.