Vacanță pe Insula Sexului. Cei dornici de nopți pasionale într-un loc exclusivist numit Insula Sexului trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Relații intime fără obligații într-un resort luxos din Las Vegas și 100 de escorte dintre care bărbații pot alege câte două în fiecare zi sunt “ingredientele” care le fac nopțile mai lungi doritorilor de senzații diferite. 6000 de dolari trebuie să dea oricine vrea să ia parte la orgia ce a avut loc până acum pe o insulă în apropiere de coasta Venezuelei, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Surpriza de care a avut parte o tânără care a vrut să cumpere zmeură de la supermarket. Tânăra se afla la cumpărături într-un supermarket Sainsbury, din Essex, iar când a ridicat caserola a observat înăuntru o șopârlă gecko vie. Ea a făcut câteva poze, după care a predat caserola unei angajate. “A venit la mine o clientă care mi-a atras atenția că o șopârlă vie se află în caserola cu zmeură. Se temea că ar putea să pățească ceva. Am luat caserola și am dat-o mai departe supervizorului meu. Sper să nu fi fost rănită”, a declarat Laura Johnson, scrie Stirile ProTv.

Un veteran de război de 93 de ani i-a făcut avansuri Melaniei Trump. Cum a reacționat președintele SUA. Un veteran de război de 93 de ani a încercat să flirteze cu Melania Trump în momentul în care a întâlnit-o cu prilejul unei ceremonii, fără să țină cont că de față era și președintele Statelor Unite. Militarul, care a participat în urmă cu 75 de ani la Debarcarea din Normandia, a spus că ar fi avut o șansă dacă ar fi fost cu 20 de ani mai tânăr și dacă Prima Doamnă a Statelor Unite n-ar fi căsătorită. „Te-ai descurca, fără îndoială”, i-a răspuns liderul american, în timp ce îi strângea mâna lui Cuthbert, conform Daily Mail, citat de Libertatea.

Motivul incredibil pentru care şi-a acoperit maşina cu balegă. Sejal Shah, o femeie în vârstă de 44 de ani, din Ahmedabad, vestul Indiei, a avut o idee cel puţin năstruşnică de a scăpa de căldură în maşina ei de lux Toyota. Ca să nu se mai încingă metalul automobilului, la temperaturile de 50 de grade Celsius, din ultima vreme, aceasta l-a acoperit în întregime cu balegă de vacă. “Nu cred în folosirea aerului condiţionat. Nu vreau să fac şi mai mult rău naturii. Emisiile de gaze periculoase ale aparatelor de aer condiţionat duc la o şi mai mare încălzire a planetei”, spune Sejal, scrie Click.

Premieră pentru China! A lansat o rachetă de la bordul unei nave. Administraţia de la Beijing a anunţat că a lansat cu succes o rachetă de la bordul unei nave, miercuri, în contextul în care China încearcă să întemeieze un program spaţial „ambiţios”, relatează Reuters, citat de Mediafax. Racheta Long March 11 a fost lansată de pe o navă în Marea Galbenă, în jurul orei locale 12.00 (7.00, ora României), scrie Descopera.