S-a filmat în timp ce aruncă un frigider în prăpastie. Un bărbat care s-a filmat în timp ce aruncă un frigider de pe o stâncă, spunând că așa ”reciclează”, este acum obligat de poliția spaniolă să plătească o amendă de 45.000 de euro. Ulterior, poliția spaniolă l-a obligat pe bărbat să recupereze obiectul electrocasnic, să îl recicleze în mod corespunzător, aplicându-i și amenda consistentă, potrivit Știrile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Audi prezintă probabil cel mai tare skateboard pe care l-ai văzut. Producătorii de mașini nu se mai limitează doar la automobile și încep să creeze și alte mijloace de transport, iar Audi vine cu un skateboard electric. E-Tron Scooter este ca un fel de trotinetă electrică pe care ai putea să o controlezi cu o singură mână. Nu este cel mai performant dispozitiv de acest gen și ajunge la o viteză de doar 20 kilometri pe oră, iar autonomia bateriei este de tot cam de 20 de kilometri, notează Playtech.

A fost inventată limba artificială. La ce folosește, de fapt. Oamenii de știință scoțieni au reușit să pună la punct o așa-numită „limbă artificială”, alcătuită din aur și aluminiu. Dispozitivul e capabil să identifice cu precizie diverse tipuri de whisky și ar putea fi folosit inclusiv la identificarea alcoolului de contrabandă. Practic, „limba artificială” măsoară gradul absorbției luminii pentru fiecare lichid în parte, conform Digi24.

Experienţă neobişnuită într-un avion. Un liliac a zburat printre pasageri. Pasagerii unui avion al companiei Spirit Airlines care călătoreau din Carolina de Nord spre New Jersey au avut parte de un moment neplăcut în timpul zborului: un liliac şi-a făcut apariţia şi a zburat în cabină. Cel mai probabil, liliacul a intrat în avion în timp ce se făcea curăţenie. În cele din urmă micul mamifer a intrat în toaletă, unde a fost prins, arată articolul Descoperă.ro.

Ce e și cum funcționează TikTok, aplicația pe care n-o înțeleg părinții. TikTok e deja un fenomen și câștigă în România tot mai mulți utilizatori. Deși destul de banală, ideea din spatele conținutului de pe aplicație e destul de simplă: cei care o folosesc filmează videoclipuri scurte, de maximum 15 secunde, de obicei pe un fundal muzical. Cele mai populare sunt fie cele în care utilizatorii mimează versurile melodiei care se aude, fie fac tot felul de mici sketch-uri sau dansuri, scrie Playtech.

Groenlanda se topește rapid. Cât de rău arată lucrurile din spațiu. Efectele negative schimbărilor climatice și cele ale încălzirii globale sunt nenumărate, iar acum acestea se pot observa și din spațiu. Stratul de gheață din Groenlanda se topește extrem de rapid. Groenlanda a pierdut 11 gigatone de gheață într-o singură zi, pe data de 1 august, iar acest proces este unul atât de drastic încât poate fi observat din spațiu. Cu ajutorul sateliților săi, NASA urmărește situația din Groenlanda din spațiu, potrivit Playtech.