Schimbarea la faţă a religiei: un robot slujeşte într-un templu budist din Japonia. Robotul, numit Kannon, după zeitatea budistă a milosteniei, slujeşte în templul Kodaiji din Kyoto. Adesea, religiile par a se afla de partea baricadei care valorizează viaţa oamenilor şi priveşte cu scepticism, mai mult sau mai puţin sănătos, utilizarea tehnologiei în diferite aspecte ale vieţii. Călugării budişti de la templul Kodaiji au făcut însă un pas înainte şi au acceptat inevitabilitatea schimbării, mai exact, ei au acceptat ca un robot să conducă unele servicii religioase, potrivit Descopera.

Faze tariFoto: Colaj foto

Turist britanic, în stare critică după o partidă de amor în public. Un britanic în vârstă de 30 de ani și iubita sa, o canadiancă de 28 de ani, făceau sex pe balconul apartamentului pe care-l închiriaseră. S-au dezechilibrat, însă, și au căzut de la o înățime de 3,6 metri. E posibil ca ea să fi căzut peste el, căci e „rănită, dar în stare stabilă”. El, în schimb, a fost transportat în stare critică la secția de terapie intensivă a spitalului Pasteur din Nisa, notează Știrile ProTv.

Cel mai ciudat sport: joacă fotbal cu tractorul. Fermierii din Knightsbridge, localitate din sudul comitatului Devon, din sud-vestul Marii Britanii, au inventat un sport cum nu s-a mai văzut. Ei joacă fotbal cu tractoarele. Iniţiativa a pornit de la ideea de a găsi folosinţă vechilor tractoare ieşite din uz. La ciudatul joc se înfruntă două echipe formate fiecare din câte 3 participanţi. Fotbalul cu tractorul are reguli speciale. Nu se pot face mai mult de două atingeri la driblinguri, ca să nu se ajungă la accidente grave, scrie Click.

Motivul pentru care o tânără din Anglia a creat mai multe conturi false de socializare. O tânără de 18 ani din Marea Britanie a creat mai multe conturi false de socializare, de pe care își trimitea singură mesaje amenințătoare. De asemenea, tot ea a declarat la poliție că mesajele primite erau de la anumiți bărbați. În urma dovezilor care arătau că bărbatul pe care îl acuzase este nevinovat, fata a încercat să dea vina pe o altă persoană, care mai târziu s-a dovedit a fi complicele ei, relatează Știrile ProTv.

O luptătoare profesionistă le-a venit de hac unor hoți care au atacat un bărbat pe stradă în Spania. Britanica Iman Barlow, o luptătoare de kickboxing în vârstă de 26 de ani, supranumită Pretty Killer, se plimba cu iubitul ei pe străzile din Mallorca când a fost martora unui jaf. Iman l-a luat la bătaie pe unul dintre hoți, în timp ce iubitul ei s-a ocupat de celălalt. Zece minute mai târziu, la fața locului au ajunși și polițiștii, care i-au reținut pe hoți, conform Libertatea.