Un hacker a creat rochia care te scapă de amenzile de circulaţie. Cum reuşeşte să păcălească radarele poliţiştilor. O hackeriţă din Statele Unite a devenit designer vestimentar, iar prima ei creaţie i-a lăsat pe toţi fără cuvinte. Aceasta a creat o linie de îmbrăcăminte care i-ar putea scuti pe şoferi de amenzile de circulaţie. Hainele făcute de Kate Rose au imprimate o colecţie de plăcuţe de înmatriculare dispuse într-o ordine care redă pasaje din cel de-al patrulea amendament din Constituţia Statelor Unite, care îi protejează pe cetăţeni de supravegherea abuzivă a guvernului, potrivit Descoperă.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Avionul prin care Ceaușescu voia independență. În urmă cu 37 de ani, Republica Socialistă România a produs un avion. I-a zis ROMBAC 1-11, fabricat local și un fel de mândrie națională. Era, totodată, dorința lui Ceaușescu de a le arăta rușilor că se descurcă fără ei. S-a descurcat însă cu aportul britanicilor care i-au dat un avion pe care să îl copieze. Pe 27 august 1982, a fost lansat oficial avionul de linie ROMBAC 1-11. Acesta a fost primul și singurul avion de pasageri construit în România, scrie Playtech.

A intrat într-un fast-food și a început să arunce cu obiecte în angajați. Ce a deranjat-o. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale restaurantului, se vede cum clienta începe să se uite în jur după obiecte pe care le aruncă apoi spre angajați. În momentul în care ceilalți clienți au văzut ce se întâmplă în jurul lor, au încercat să iasă cât mai repede din restaurant. Potrivit primelor informații, femeia a avut un comportament abuziv, după ce i s-a spus că mașina de înghețată este stricată, se arată în articolul Știrile Pro Tv.

Caz șocant în Indonezia. Medicii au refuzat să castreze un pedofil condamnat la 12 de ani de închisoare. Un tribunal din provincia Java de Est l-a găsit pe Muh Aris, 20 de ani, vinovat de agresarea sexuală a nouă copii şi l-a condamnat la 12 ani de închisoare în luna iulie. Judecătorii au ordonat totodată ca bărbatul fie castrat pentru a nu mai putea comite infracţiuni similare atunci când iese din închisoare. Cu toate acestea, Parchetul nu a reuşit să găsească un medic dispus să efectueze procedura. În ceea ce-l priveşte, condamnatul a declarat că ar muri mai degrabă decât să fie castrat, relatează Digi24.

Robotul umanoid rusesc Fedor a ajuns pe Staţia Spaţială Internaţională şi a cerut scuze pentru întârziere. Robotul umanoid Fedor a ajuns pe Staţia Spaţială Internaţională din a doua încercare şi şi-a cerut scuze pentru întârziere pe Twitter. Robotul Fedor a fost transportat de naveta Soyuz MS-14, care a reuşit îndeplinească acest stadiu al misiunii abia din a doua încercare. Robotul a glumit pe Twitter: “Îmi pare rău pentru întârziere. Blocat în trafic. Gata să muncesc mai departe”, a apărut scris pe contul acestuia, conform Descoperă.ro.