Record mondial pentru cea mai mare salată de fructe. Cea mai mare salată de fructe a fost creată recent, în oraşul francez Chessy, de către 700 de voluntari. Timp de 10 ore, voluntarii au tăiat cantitatea uriaşă de mere, pere, căpşuni, kiwi, struguri, pepene verde, portocale, grepfruit şi banane pentru salata gigant, care la final a cântărit 10.300 de kilograme, potrivit Descoperă.

Faze tariFoto: Colaj foto

O femeie a născut un copil de aproape 6 kilograme. Reacția mamei. O femeie din Australia a dat naștere unui copil de aproape 6 kilograme. Mama copilului a rămas șocată de greutatea fetiței, care a fost născută prematur, declarând că este ca un „mic luptător de sumo”. Potrivit declarațiilor femeii, în timp ce ea era însărcinată cu copilul în 35 de săptămâni, copilul deja cântărea 4 kilograme, însă ea nu s-a așteptat ca el să continue să crească, scrie Știrile ProTv.

Mona Lisa, celebra pictură a lui Leonardo da Vinci, a fost îmbrăcată într-o protecţie din sticlă. Subtilul zâmbet al Mona Lisei va putea fi văzut mai clar de vizitatorii Muzeului Luvru din Paris, Franţa, după instalarea unei noi protecţii din sticlă, cu mult mai transparentă în comparaţie cu cea precedentă. Pictura a fost acoperită cu o protecţie din sticlă la începutul anilor 1950, după ce un vizitator a deteriorat-o, punând acid pe ea, relatează Descoperă.

Reacția unui urs când descoperă camera de monitorizare din pădure, în Apuseni. În Parcul Național Apuseni au fost surprinse imagini amuzante cu un urs care a descoperit camera de monitorizare ascunsă în pădure. Înregistrarea video a fost publicată pe pagina de facebook a Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva. Animalul observă dispozitivul, se apropie precut și începe să-l adulmece, apoi își vede de drum, notează Știrile Protv.

Nu a clipit timp de o oră şi 17 minute pentru a stabili un record. Actorul filipinez Paolo Ballesteros, de 37 de ani, și-a șocat admiratorii după ce a stat cu ochii larg deschiși timp de o oră, 17 minute și trei secunde la un post de televiziune din Manila. Artistul care a devenit faimos în țara lui datorită mai multor roluri din seriale de televiziune a declarat că a acceptat provocarea de a ține ochii deschiși după ce a făcut un pariu cu fiica lui Keira Claire, de 10 de ani, scrie Click.