O tânără și-a pus pe ea mai multe straturi de haine când a urcat în avion pentru a evita să plătească taxa de bagaj. Gel Rodriguez a refuzat să plătească în plus pentru taxa de bagaj, așa că și-a desfăcut geanta și a început să se îmbrace cu hainele mai grele înainte să se urce în avion. Pasagera a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în timp ce purta cel puțin trei perechi de pantaloni lungi și scurți, cinci tricouri și trei jachete, notează Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un motan extenuat a avut nevoie de perfuzii cu glucoză după ce s-a împerecheat toată noaptea. Un motan din rasa Albastru de Rusia care, din neglijență, fusese lăsat să umble liber printr-o pensiune pentru animale de casă din Sichuan, China, a avut nevoie de perfuzii cu glucoză după ce s-a împerecheat cu cel puțin cinci femele în numai câteva ore. Proprietarul motanului a postat pe platformele sociale chineze știri despre aventurile motanului, după ce a primit plângeri din partea personalului pensiunii pentru animale de companie, scrie Incrediblia.ro

Orașul din Italia în care turiștii sunt avertizați să nu folosească Google Maps. Un oraş situat pe Insula Sardinia din Italia le recomandă turiştilor să nu folosească serviciul Google Maps, după ce autoritățile au primit 144 de apeluri de urgenţă în ultimii doi ani din partea şoferilor şi a excursioniștilor care s-au rătăcit. În orașul Baunei din provincia Ogliastra au fost amplasate indicatoare pe drumuri, atât în engleză cât și în italiană, prin care turiștii sunt avertizați să nu utilizeze serviciul de hărți al Google. „Nu urmați direcțiile indicate de Google Maps”, este mesajul scris pe indicatoare, relatează Știrile ProTv.

Moment istoric la NASA: prima ieşire în spaţiu exclusiv feminină. Astronautele Christina Koch şi Jessica Meir vor efectua, săptămâna aceasta, o ieşire în afara Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS). Christina Koch şi Jessica Meir vor efectua prima ieşire în spaţiu exclusiv feminină pentru a schimba un set de baterii aflat în afara Staţiei Spaţiale Internaţionale, potrivit anunţului făcut de administratorul NASA, Jim Brindentine, scrie Descoperă.

Cum a fost salvată o excursionistă pierdută în Australia. „Cred că m-am prăbușit”. O turistă care se pierduse de trei zile într-o zonă izolată din Australia a fost găsită miercuri datorită unui „SOS” pe care l-a scrijelit pe pământ şi care a fost observat de un bărbat care îşi supraveghea proprietatea cu ajutorul unei camere video. Femeia, în vârstă de 50 de ani, părăsise campingul pe jos şi s-a rătăcit. Zeci de poliţişti şi membri ai serviciilor de urgenţă, precum şi un elicopter, au petrecut trei zile căutând-o fără succes pe femeie în această regiune izolată, potrivit Știrile ProTv.

Un DJ s-a trezit cu o factură imensă la Uber după ce a adormit în mașină.A ajuns la 160 de kilometri distanță de casă. Pe contul său de Twitter, Chris a povestit că drumul a durat cinci ore și jumătate, iar factura pentru călătorie a fost de 1.453,86 de lire sterline. Ulterior, Chris a luat legătura cu reprezentanții companiei, care i-au confirmat că el dăduse indicațiile corecte în ceea ce privea traseul, însă nu se știe din care motiv șoferul a schimbat traseul, conform Libertatea.