Momentul în care un bărbat încătușat cade din mașina poliției. Greșeala făcută de ofițeri. Un bărbat a fost filmat în momentul în care a căzut dintr-o mașină a poliției din Australia, după ce ofițerii au uitat să încuie ușa. Imaginile au fost surprinse vineri de camera montată pe bordul unei mașini, într-o intersecție dintr-o suburbie a orașului Perth. În momentul în care mașina poliției a plecat de la semafor, ușa din spate s-a trântit, moment în care un bărbat cu mâinile încătușate a căzut din vehicul. Acesta poate fi văzut cum se rostogolește pe asfalt în timp ce polițiștii își continuă drumul, fără să realizeze ce s-a întâmplat, potrivit Știrile ProTv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cea mai ciudată Dacia Logan arată ca un dric. Care-i povestea ei? Dacia Logan MCV, când a fost lansată, a fost văzută ca o continuare pentru Dacia Break. Doar că ceva mai stilată, mai așezată și poate mai utilă. Între timp, a ajuns la o generație nouă, iar cineva a improvizat pe cea veche. Există o LADA Largus care seamănă cu Logan MCV și ar putea trece lejer drept dric. Dacia Logan MCV a fost gândită ca o mașină de transportat lucruri și oameni. Dar cum ar fi dacă i-ai extinde capacitatea? Există și-o așa variantă, dar nu-i chiar Dacia și nu-i chiar MCV, scrie Playtech.ro.

Primul cowboy adevărat din reclamele Marlboro a murit la 90 de ani fără să fumeze niciodată. Primul cowboy adevărat care a apărut în reclamele Marlboro în anii ´60 a murit la începutul lunii noiembrie, la 90 de ani fără să fumeze niciodată. Robert Norris a fost chipul din reclamele pentru ţigările Marlboro. A murit la ferma sa din Colorado Springs. Legenda spunea că şefii din publicitate l-au remarcat pe Norris într-o fotografie în care apărea alături de prietenul său, actorul John Wayne, şi i-au cerut să apară în reclame. Robert Norris a fost mereu nefumător şi a părăsit campania când a început să se gândească la faptul că oferă un exemplu greşit copiilor, notează Descoperă.ro.

El este spaniolul care şi-a făcut braţ artificial din Lego. Spaniolul David Aguilar (20 de ani) s-a născut cu o afecţiune genetică extrem de rară şi antebraţul drept nu i s-a dezvoltat corespunzător. La vârsta de 9 ani şi-a făcut prima mână artificială din piese de Lego pentru a scăpa de răutăţile colegilor de şcoală. Însă după ce a intrat la Universitatea Internaţională din Catalunia, Spania, în cadrul facultăţii de bio-inginerie visul de a-şi face singur o proteză funcţională din piese de Lego a devenit realitate. La începutul anului, Aguilar şi-a testat cu succes invenţia şi recent a fost invitat la un centru de cercetare NASA pentru a ţine o prelegere despre cum poate fi conectat un braţ artificial la musculatura şi nervii braţului pentru a fi utilizat corespunzător în activităţile de zi cu zi, relatează Click.

Ar putea fi cel mai plictisitor joc video din toate timpurile: de ce a fost creat. În cazul în care stai foarte bine cu răbdarea sau vrei să ți-o exersezi pentru a fi mai tolerant, un nou joc video îți propune un scenariu incredibil de plictisitor. În timp ce majoritatea jocurilor video sunt de acțiune și necesită un grad deosebit de atenție din partea jucătorilor, se pare că există dezvoltatori care încearcă să ofere și altfel de experiențe pasionaților de gaming. Din această categorie mai specială face parte Airplane Mode. Noul titlu este un simulator al unei experienețe aviatice din poziția de pasager la clasa a doua. În orice caz, dacă ai zburat cu o companie low-cost în ultimele decenii, vei înțelege perfect despre ce este vorba, conform Playtech.