Acest laptop Apple îți vorbește și primul lui cuvânt e: „săracule”. În plin avânt al Black Friday, Apple a lansat un nou MacBook. Și, odată cu el, o nouă tendință. Probabil că nu crezi asta, dar ecranele de 16 inci, într-un an, vor fi peste tot. Vor fi lăudate ca un standard descoperit de toți, după acest MacBook. Și, dat fiind că e un produs Apple, în cea mai bună „formă” a lui costă mai mult decât o mașină. Apple MacBook Pro de 16 inci a fost prezentat, în sfârșit. N-a fost mare gălăgie, n-a fost un eveniment simandicos, doar a fost lansat și e scos la vânzare. Pornește de la 2.400 de dolari și pentru a doua oară (sau a treia?) Apple susține că a creat o tastatură care chiar rezistă. Vom afla curând, potrivit Playtech.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cățelul cu coadă în frunte, noua vedetă de pe Facebook. Un cățel cu o coadă în frunte este vedetă pe internet. Patrupedul a fost găsit abandonat pe o stradă din statul american Missouri și salvat de angajații unui adăpost pentru animale. Coada din fruntea cățelului nu este conectată la niciun organ și nu există motive pentru a fi îndepărtată, spun veterinarii care i-au făcut o serie de analize. Singura funcție a cozii este să-l facă pe Narwhal să fie și mai simpatic, conform Digi24.

Țara care și-a obligat cetățenii să tacă pe durata unui examen susținut de liceeni. O tăcere de plumb s-a lăsat miercuri în toată Coreea de Sud, chiar şi pe aeroporturi, pentru a nu-i deranja pe sutele de mii de liceeni în timpul examenului de admitere la universitate, considerat de către mulţi cea mai importantă zi a tinereţii lor. Pentru a limita riscul de ambuteiaj şi a permite celor 550.000 de elevi să ajungă la timp la examen, administraţiile, companiile şi chiar bursa din Coreea de Sud şi-au decalat deschiderea cu o oră, relatează Știrile Pro Tv.

O tânără a născut pe ringul de dans dintr-un club din Franța. Ce au decis reprezentanții clubului pentru bebeluș O tânără în vârstă de 19 ani a născut pe ringul de dans al unui club din Toulouse, Franța. Tânăra a petrecut în club până dimineața în clubul OClub și a născut pe ringul de dans sub ochii celor prezenți. Tânăra de 19 ani a născut în jurul orei 5:30 dimineața. Atât proaspăta mămică, cât și bebelușul ei sunt în stare bună. După venirea pe lume a copilului, reprezentanții clubului OClub au decis ca bebelușul să aibă intrarea liberă pe viață în localul respectiv, arată Libertatea.

Un ceainic de 1.000 de lire sterline s-a vândut cu 1,17 milioane de euro. Un ceainic chinezesc rar a fost vândut pentru 1 milion de lire sterline (1,17 milioane de euro), suma fiind de aproape o mie de ori mai mare decât cea la care a fost evaluat iniţial de o casă de licitaţii din Marea Britanie. Ceainicul în formă de pară şi de culoare verzuie, cu o înălţime de aproape 13 centimetri, poartă însemnele împăratului Qianlong, care a condus China din 1736 până în 1795. Micul ceainic, care are capacul destul de deteriorat, a primit ropote de aplauze după ce a fost anunţată vânzarea sa în timpul licitaţiei, scrie Descoperă.ro.