​Camionul care „s-a condus” singur e dovada revoluției în transporturi. Elon Musk, Uber și chiar Google vor mașini autonome. Dar cel mai mare impact îl va avea această tehnologie în transporturi. Iar o companie tocmai a demonstrat ce-i posibil și ce nu. O companie din Silicon Valley a pus pe străzi un camion autonom. L-a încărcat cu marfă – unt – și l-a trimis din California în Pennsylvania. Ca idee, cele două state sunt în colțuri opuse ale Americii. Primul e pe coasta de Vest, celălalt este pe coasta de Est. Acest camion autonom al companiei Plus.ai a finalizat cursa în aproape trei zile. Ca idee, drumul cu mașina înseamnă 40 de ore de condus non-stop. Dacă iei pauză și conduci doar opt ore pe zi, înseamnă deja aproape o săptămână de mers, potrivit Playtech.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

O tânără model s-a confruntat dezbrăcată cu un hoț înarmat care i-a intrat în casă. O tânără din Statele Unite s-a confruntat cu un hoț înarmat care i-a pătruns noaptea în casă. Momentul a fost filmat de o cameră amplasată în casă pentru a-și monitoriza câinii, susține aceasta. Modelul Danii Banks, în vârstă de 29 de ani, celebră pentru imaginile sale în costum de baie postate pe Instagram, a povestit pe larg cum s-a confruntat cu un hoț ce i-a pătruns în casă. Femeia s-a trezit în miez de noapte după ce câinii ei au devenit foarte agitați. Femeia a încremenit în momentul în care a dat nas în nas cu un hoț înarmat care îi cotrobăia prin casă. Se pare că hoțul nu a găsit nimic de valoare și a plecat cu mâna goală. Ulterior, tânăra a sunat la poliție și a povestit incidentul, relatează Știrile Pro Tv.

Ce au descoperit angajaţii unui supermarket într-o cutie cu banane. O broscuţă originară din Ecuador a fost găsită, vie, într-o ladă cu banane dintr-un supermarket din oraşul Northampton. Angajaţii care au descoperit animalul au contactat Societatea Regală Împotriva Cruzimii faţă de Animale, acesta fiind îndepărtat în siguranţă. Reprezentanţii organizaţiei cred că broasca a călătorit aproximativ 8.000 de kilometri, sărind în lada încărcată de pe coastele Ecuadorului. Broasca, care a fost şi botezată Juan, nu a fost afectată de lunga sa călătorie. Specialiştii RSPCA au stabilit că amfibianul nu este periculos, făcând parte din specia „broaştelor de copac”, notează Digi24.

Porumbei cu pălării de cowboy în miniatură au fost văzuți pe străzile din Las Vegas. Nimeni nu-și explică aparițiile neobișnuite. Locuitorii din Las Vegas au observat săptămâna trecută doi porumbei cu pălării de cowboy în miniatură. Nimeni nu știe de unde au apărut păsările, cine și de ce le-a pus pălăriile. Mariah Hillman, de la o asociație de protecție a animalelor, a spus că i s-a părut că păsărilor le-au fost lipite acele pălării miniaturale cu lipici și că pare că păsările și-au pierdut penajul din zona unde li s-a făcut această lipitură. Păsările au devenit o senzație printre internauții din Las Vegas, care le urmăresc peste tot și cum le văd, le și filmează, conform Libertatea.

Mai multe lebede par să se fi îndrăgostit de un golf din Clisura Dunării. Deşi este iarnă, păsările s-au adunat în zona localităţii Eşelniţa, din Mehedinţi, şi vin la pontoanele pensiunilor din zonă, spre încântarea turiştilor. Proprietarii pensiunilor din localitatea Eşelniţa povestesc că unele dintre lebede au legat adevărate prietenii cu localnicii, dar şi cu turiştii. Zilnic, vin la pontoane şi aşteaptă să primească atenţie. În schimb, oferă un adevărat spectacol pe apă. Turiştii sunt surprinşi de apariţia lebedelor, dar sunt încântaţi de frumuseţea lor. Cei mai bucuroşi sunt copiii, care încearcă să le câştige simpatia oferindu-le mâncare. Specialiştii au o explicaţie pentru apariţia lebedelor în această zonă: iarna, în golfurile din zona Eşelniţa, apa este mai caldă şi nu are curenţi, scrie Descoperă.ro.