Labrador salvat de doctori după ce a mâncat 34 de decorațiuni de Crăciun legate cu panglici. Un labrador în vârstă de şapte ani din Anglia a suferit două operaţii chirurgicale care i-au salvat viaţa după ce a înghiţit 34 de decoraţiuni din turtă dulce legate cu panglici decorative care fuseseră pregătite pentru bradul de Crăciun. Tratamentul a costat peste 2.000 de lire sterline. În timpul operaţiilor care au durat trei ore, medicii veterinari au reuşit să înlăture 34 de panglici decorative care ar fi putut produce un blocaj intestinal fatal, conform Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Mike Tyson și Marilyn Monroe au în comun o ediție specială de iPhone 11 Pro. Dacă ești amator de telefoane ostentative, sunt șanse foarte mari să fi auzit de rușii de la Caviar, iar compania tocmai și-a lansat două versiuni noi de iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Ostentative, ciudate și memorabile, edițiile speciale de smartphone-uri lansate de Caviar sunt greu de ignorat într-o piață în care nu mai există Vertu, pentru a oferi terminale din aur masiv și piele de crocodil celor cu buzunare adânci. În prima fază, ai fi crezut că cei de la Caviar sunt un experiment social, testează piața pentru a vedea nivelul de inconștiență al cumpărătorilor. Având însă în vedere că scriu materiale despre ei de vreo cinci ani, probabil că le merge mai bine decât ai crede la prima vedere, datorită produselor lor extravagante, scrie Playtech.ro.

Un animal a cucerit internetul. Cu ce personaje din filme este asemănat. Mai multe imagini cu o pisică neobișnuită au devenit virale pe internet, după ce a fost asemănată cu personajul Dobby din „Harry Potter” și cu Yoda din „Star Wars. Imaginile postate pe Facebook au stârnit controverse printre utilizatori, unii susținând că seamănă cu Dobby, în timp ce alții cred că este leit Yoda. Potrivit unui medic veterinar, pisica a fost găsită pe stradă și adusă de un trecător la cabinet. Aproape 4.000 de persoane au distribuit pozele, continuând să se contrazică cu care personaj seamănă mai mult, arată Știrile Pro Tv.

Ultima fiță: bețișoarele parfumate care emană miros de brânză cu usturoi. Ultima fiță în Marea Britanie: bețişoarele parfumate care emană miros de brânză cu usturoi! Cine poate refuza o felie de pâine prăjită, unsă cu unt şi acoperită cu brânză rasă şi usturoi? Şi pentru că deja colindătorii au început să bată pe la uşi, cel mai potrivit odorizant de sezon ar fi produsul lansat de compania britanică Subway. Directorul companiei, Colin Hughes a declarat pentru ”The Sun” că acest produs ”este mirosul anului 2020” pentru că zeci de mii de clienți l-au comandat deja, la doar o săptămână de la lansare. Practic, după ce ați deschis sticluța de odorizant, care costă 4,25 lire sterline, întreaga casă se impregnează cu iz de sărbătoare, notează Click.ro.

Imaginile dezmăţului total: britanicii s-au dezlănţuit pe străzi în „Vinerea nebună“. Vacanţa de iarnă a început oficial în Marea Britanie, unde zeci de mii de tineri au luat cu asalt barurile, iar mai apoi au creat un adevărat haos pe străzi. În urmă au rămas vomă, multe vânătăi, amenzi şi fotografii ce surprind momente de-a dreptul ilare, dar şi unele care nu le fac deloc cinste protagoniştilor. În Marea Britanie, ultima vineri dinaintea Crăciunului este cunoscută drept „Mad Friday/Vinerea nebună“, deoarece tinerii din toată ţara sărbătoresc din plin startul sezonului festiv. Şi în acest an, britanicii au consumat băuturi alcoolice în exces şi s-au dat în stambă fără nicio reţinere, informează Adevărul.ro.