A încercat să scoată ilegal din Sri Lanka 200 de scorpioni. Ce voia să facă cu ei. Un chinez arestat pentru că a încercat să scoată din Sri Lanka 200 de scorpioni vii pentru a-i duce în China, probabil pentru a le extrage veninul, a fost amendat şi eliberat. “Bărbatul a susţinut că voia să-i vândă ca animale ornamentale, însă credem că intenţiona să extragă veninul necesar în scopuri medicale”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciului vamal, Sunil Jayaratna, notează Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Bărbat infidel, pedepsit crunt de soție. S-a trezit cu o piuliță metalică montată pe organul genital, în timp ce dormea. Bărbatul a încercat inițial să scoată singur piuliţa, dar cum nu a reușit… a chemat o ambulanţă, care l-a transportat la un spital din orașul Zaporizhia, situat în sudul Ucrainei. Medicii au fost nevoiți să apeleze la un echipaj de salvatori dotați cu un flex, pentru că era singurul instrument care putea folosit într-un asemenea caz, scrie Libertatea.

Papagalii mâncători de lut din pădurea amazoniană. Dar de ce mănâncă aceste păsări lut? Una dintre cele mai larg acceptate teorii spune că fac asta deoarece din dieta lor lipsește sodiul. Acest element este necesar pentru mai multe funcții biologice, cum ar fi generarea de impulsuri nervoase, menținerea echilibrului de electroliți și activitatea inimii. Așa că animalele obțin adeseori sodiu din locuri argiloase. Argila și pământul sunt o sursă bună de sodiu, oferind și alte nutrimente, precum potasiu și magneziu, conform Incredibilia.

Cu ce s-a trezit un milionar în piscina locuinței sale: „O glumă bolnavă”. Un om de afaceri milionar din Uruguay a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce mai multe persoane puse pe farse au folosit un elicopter pentru a arunca un porc mort în piscina lui. Mai multe imagini cu farsa au devenit virale pe internet și se poate vedea un elicopter care se afla deasupra locuinței de lux a milionarului. La scurt timp, un porc mort a fost aruncat în piscina bărbatului, potrivit Știrile Protv.

Un miliardar va dona 8.2 milioane de euro oamenilor aleși la întâmplare ca să vadă dacă banii le aduc fericirea. În prima zi a anului 2020, Yusaku Maezawa, fondatorul celui mai mare magazin de haine online din Japonia, a anunțat pe Twitter că va oferi un miliard de yeni unui grup format din 1.000 de persoane alese la întâmplare din lista abonaților, pentru a afla dacă banii chiar pot aduce fericirea. Tot ce trebuiau să facă aceste persoane pentru a câștiga 8.200 de euro era să îi urmărească postările și să le distribuie până la 7 ianuarie, scrie Incredibilia.