Un câine lup polițist, gata de pensionare. Ce cadou i-au făcut agenţii. Au împărțit și bune și rele, iar acum sunt gata să-și ia rămas bun. Bruno, un câine lup polițist din Arizona, care și-a slujit țara cu devotament timp de șapte ani, este gata de pensionare. La ultima lui tură în patrulă înainte de retragere, patrupedul a împărțit o inghețată cu ofițerul și a primit o urare specială din partea dispecerului: “Acum poți să vânezi iepuri în loc de infractori!”, scrie Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

O fetiță de 9 ani, primul model din lume cu ambele picioare amputate. Lecția de determinare care a dus-o pe Daisy-May pe podium. Daisy-May Demetre, o fetiță de numai 9 ani ce are ambele picioare amputate, a cucerit lumea modei pentru copii. Povestea ei de viață inspiră milioane de oameni din lumea întreagă. Daisy-May Demetre nu avea încă opt ani împliniți când a urcat pe podiumul London Fashion Week, fiind model pentrtu Lulu et Gigi Couture, una dintre cele mai cunoscute case de modă pentru copii, relatează Libertatea.

A primit aceeași scrisoare în 55.000 de exemplare, toate greșite. Dan Cain, un bărbat din orașul american Twinsburg, Ohio, aștepta să primească o scrisoare de la o companie de împrumuturi financiare. Dar când a mers la oficiul poștal pentru a ridica plicul, americanul a rămas înmărmurit. Angajații de la poștă i-au predat 79 de coșuri, fiecare conținând aproximativ 700 de exemplare ale aceleiași scrisori, conform Incredibilia.

Supa din penis de tigru, o delicatesă! Ce alte ciorbe bizare mai există în restaurante. Supa din testicule de cocoș. O altă supă bizară, care ar avea efecte bune asupra potenţei masculine, este cea preparată din testicule de cocoş. Totodată, se spune că femeilor le îmbunătăţeşte calitatea tenului. Este asemănătoare cu supa de pui obişnuită, doar că locul cărnii de pui este luat de testiculele de cocoş, scrie Click.

Împărțind brelocuri în campania electorală, un politician a dat cuiva din greșeală și cheia propriei mașini. Într-un film distribuit pe rețelele sociale, un politician peruan le-a cerut alegătorilor să-i dea înapoi cheia de la mașină, care era atașată de unul dintre brelocurile pe care le-a împărțit în campania electorală. Huanuco și-a rugat în repetate rânduri susținătorii să-l ajute să-și recupereze cheia de la mașină, adăugând că era un lucru vital pentru eforturile lui de a fi ales, deoarece fără vehicul nu putea desfășura o campanie corespunzătoare, notează Incredibilia.