Ce au scos veterinarii din burta unui piton pofticios. Medicii au fost uimiți. Veterinarii din Australia au extras un ditamai prosopul de plajă dintr-un piton peste măsură de curios, ori poate pofticios. Nu era orice şarpe, ci unul cu stăpâni, care îl ţin pe post de animal de companie de...18 ani. După ce Monty a dat semne de ...indispoziţie, l-au adus la spital, iar un examen endoscopic a scos la iveală intrusul din trupul şarpelui, scrie Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Bebelușul care a devenit viral! Ce le-a făcut medicilor imediat după naștere. În loc să plângă, Isabela Pereira de Jesus s-a încruntat la medici chiar după momentul în care a venit pe lume, pe 13 februarie 2020, în Rio de Janeiro, Brazilia. Fotograful Rodrigo Kunstmann a surprins momentul excepțional, pe care apoi l-a postat pe Facebook. ”Mă consider o persoană binecuvântată. Mă simt ca și cum am câștigat la loterie”, a declarat acesta pentru Insider, potrivit Perfecte.ro

Se poate sau nu ca Universul să aibă mai multe dimensiuni? Ce spun, de fapt, oamenii de ştiinţă. Teoria Coardelor sau String Theory, în limba engleză, este un domeniu de frontieră al fizicii teoretice, care încearcă să explice toate particulele şi forţele apelând la o singură explicţie. Oamenii de ştiinţă din acest domeniu au teoretizat faptul că Universul nostru, particulele şi forţele care îl guvernează reprezintă produsul interacţiunilor a mai mult de patru dimensiuni, notează Descoperă.ro

5 mari orașe-fantomă și locuri abandonate și poveștile bizare din spatele lor. Ordos Kangbashi, cel mai mare oraș-fantomă din lume. Situat în regiunea chineză a Mongoliei Interioare, Ordos Kangbashi a fost gândit să fie un oraș modern, cu arhitectură de ultimă generație, stadioane mari și spații publice superbe. Orașul a dobândit toate aceste lucruri în puțin mai puțin de zece ani, dar nu a reușit să atragă cel mai important „ingredient”: oamenii. A fost construit cu capacitatea de 300.000 de locuitori, însă doar 70.000 de persoane s-au mutat în oraș, relatează Incredibilia.

Pasaj secret descoperit în Palatul Westminster. Ar fi fost construit pentru o ceremonie de încoronare, în 1661. Parlamentul britanic a anunțat zilele trecute că a descoperit un pasaj secret sub Camera Comunelor. Camera Comunelor și Camera Lorzilor formează Parlamentul Regatului Unit și funcționează în Palatul Westminster. Cu ajutorul unui expert în dendrocronologie – știința prin care e determinată vârsta arborilor – s-a aflat că lemnul folosit la tavanul camerei provine de la un copac tăiat în 1659, scrie Libertatea.