O femeie s-a prezentat la vaccinarea împotriva coronavirusului în rochie de mireasă după ce recepția la nunta sa a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19, relatează Insider.

Sarah StudleyFoto: Captura YouTube

Sarah Studley, o rezidentă a statului american Maryland, și soțul ei s-au logodit în 2019 și erau pregătiți să se căsătorească anul trecut, făcând deja planuri printre care și o recepție cu 100 de invitați, potrivit Baltimore Sun.

Însă Studley s-a trezit în situația a zeci de mii de mirese din întreaga lume ale căror planuri au fost date peste cap de pandemie.

Cuplul a organizat în cele din urmă o ceremonie restrânsă cu 8 invitați și au anulat recepția programată vara trecută din cauza îngrijorărilor privind răspândirea coronavirusului.

Pentru a face haz de necaz, Studley a hotărât să își poarte rochia de mireasă la centrul de vaccinare din orașul Baltimore, Maryland, unde s-a inoculat săptămâna trecută.

„În loc să lase rochia sa frumoasă pentru nunta anulată din cauza pandemiei să atârne în dulap, Sarah Studley a purtat-o la vaccinare”, a scris University of Maryland Medical System pe Twitter.

Fotografiile o arată pe Studley îmbrăcată în rochia de mireasă despre care femeia a declarat pentru televiziunea locală WJZ că a reconvertit-o pentru a fi „o rochie de recepție pentru vaccinare”.

„Pentru mine a fost o celebrare”, a declarat aceasta. „Au fost atâtea momente dificile în timpul pandemiei, atât de multe lucruri care au fost anulate, rochia această reprezintă speranța dacă nu altceva”.

Citește și: