• Mircea Badea la "In gura presei" (Antena 3) suparat pe indivizii cu ceafa groasa, BMW si lant gros la gat:

"Mama ce iti fac tie individ cu ceafa groasa. Imi sugi teava de la masina. O sugi uite asa. Te bag cu capul in teava si o sugi..."

  • Modelul britanic Jodie Marsh a recunoscut ca si-a marit sanii "pentru sex salbatic, fara inhibitii" (Gardianul):

“Purtam doua sutiene ca sa imi ridice sanii, asa ca era jenant cand veneam cu un barbat acasa. Ma simteam de parca il prosteam cand imi scoteam sutienele, pentru ca sanii mei nu erau asa de mari si obraznici. Barbatii observa cand esti buna sau nu in pat, iar ceea ce te face sa te simti bine este sa ai toate luminile aprinse, sa te lansezi in orice pozitie. Nu poti sa faci asta daca iti e jena de corpul tau”

  • Superba Aisleyne Horgan-Wallace, fosta participanta a show-ului Big Brother, a tinut sa precizeze ca a iesit in oras cu starul nationalei Angliei, Jermain Defoe, asigurand in acelasi timp ca sexul a lipsit cu desavarsire din meniu. (Atac-online)

„Mi-era foame de sex, dar Defoe m-a scos doar la cina... Am iesit in oras cu Jermain pentru a lua cina, dar mai departe nu s-a intamplat nimic... Nu stiu ce se intampla cu mine, nu am mai facut sex din luna ianuarie. Si atunci am facut-o cu un fost prieten, pe care a trebuit sa il sun eu si sa ii fac o invitatie «incendiara»."

  • Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, i-a amenintat luni, de la tribuna Senatului,  pe politicieni, ziaristi, pe cei din serviciile secrete ca este inarmat si stie sa se apere “ca un barbat” daca este atacat. (HotNews):

“Ii avertizez pe politicieni, pe ziaristi, pe cei din serviciile secrete implicati in asa ceva ca stiu sa ma apar strasnic de bine si sunt inarmat si eu si garzile mele, conform legilor in vigoare. La primul atac de acest gen va iesi rau pentru cei care cred ca pot inchide gura unui om al dreptatii, cum sunt eu. Este un ultim avertisment pe care vi-l dau voua, unii chiar din aceasta sala. Sa va fie rusine obrazului, ajungeti la asasinate politice”