Alti doi barbati din SUA au nascut. Thomas Beatie, transsexualul american care luna trecuta a anuntat ca e insarcinat in sase luni, a fost privit ca o ciudatenie a naturii. Totusi, conform publicatiei National Enquirer, in SUA au mai existat inca doua cazuri de acest gen, ambele cu final trist, scrie Libertatea.

Wesley Snipes va sta trei ani dupa gratii! Multi americani sustin ca nu le este teama decat de Dumnezeu si de Fisc. Multi au ghinionul ca cele mai negre cosmaruri sa se transforme in realitate. Unul dintre ei este cunoscutul actor de culoare Wesley Snipes, care a pariat contra Fiscului si a pierdut. Dupa o lunga lupta in justitie, actorul a fost condamnat la 3 ani de detentie cu executare pentru frauda fiscala, scrie Gandul.

Mariah Carey are un iubit cu 11 ani mai tanar. Presa americana arunca bomba, anuntand ca diva muzicii pop Mariah Carey (38 de ani) si-a luat avant nu doar in cariera, ci si in viata amoroasa: are un iubit cu 11 ani mai tanar. Noua sa cucerire este Nick Cannon, actor, cantaret, compozitor si producator, in varsta de 27 de ani, scrie Libertatea.

Seful diplomatiei finlandeze recunoaste ca a facut contrabanda cu vodka din URSS. Onestitatea finlandezilor nu are limite. Nici macar in diplomatie...Noul ministru finlandez de Externe, Alexander Stubb, i-a marturisit vineri omologului sau rus, Serghei Lavrov ca, in tinerete, a adus prin contrabanda vodca din URSS in Finlanda, potrivit RIA Novosti, citeaza Gandul.

150 de pisici nu sunt prea multe. O femeie din Volusia County, Florida, se lupta la tribunal cu municipalitatea pentru dreptul de a pastra acasa cele aproape 150 de pisici detinute. Kristy Grant a primit deja o amenda de 6.700 de dolari si ar trebui sa mai plateasca 150 de dolari pentru fiecare zi in care refuza sa alunge felinele, scrie Evenimentul Zilei.

Record mondial: cele mai multe fantani artizanale realizate din Cola Light si bomboane Mentos. Este genul de experiment stiintific, care ii entuziasmeaza si pe cei mai mari copii. Studentii din orasul belgian Leuven au stabilit recordul mondial la cele mai multe fantani artizanale, realizate din Cola Light si bomboane Mentos: 1360 simultan. Dupa ce fiecare dintre ei a turnat un tub de bomboane Mentos in sticlele de Cola, piata Ladeuzeplein a devenit brusc o mare de spuma, iar jeturile au atins aproape 9 metri, scrie Romantica.

Naomi Campbell cheleste. Fotomodelul Naomi Campbell (37 de ani) a fost in centrul atentiei zilele trecute, cand a participat la un eveniment al Operei Metropolitane din New York, SUA. Daca pana acum ochii tuturor erau indreptati asupra divei pentru a-i admira frumusetea, acum atentia a fost atrasa de podoaba ei capilara, scrie Libertatea.

Disneyland la Bagdad. Un om de afaceri din California, Llewellyn Werner, investeste milioane de dolari in construirea unui parc de distractii intr-o zona mai putin obisnuita. Complexul de distractii care va arata la fel ca cele din Occident se construieste la Bagdad, in capitala devastata de razboi a Irakului, relateaza cotidianul britanic „The Times“, citat de Evenimentul Zilei.