Un catel cu o blana verde s-a nascut, saptamana trecuta in New Orleans, informeaza CNN. „Este surprinzator ce s-a intamplat, chiar alarmant, la prima vedere. Uneori, la nasterea unui catel, lichidul amniotic se amesteca cu placenta si astfel se «vopseste» blana catelului”, a declarat purtatorul de cuvant al Protectiei Animalelor din Louisiana, citat de Atac.

Cainii Chihuahua par sa fie cei mai costisitori din lume, intretinerea lor costandu-i pe stapani circa 130.000 de euro pe tot parcursul vietii, potrivit unui studiu comandat de o companie de asigurari pentru animale, relateaza Click.

Americanul Alonso Bland pare copia fidela a mexicanului Manuel Uribe, cel mai gras om din lume, de 550 de kilograme, care a ajuns sa aiba probleme grave de sanatate din cauza kilogramelor in plus. In varsta de 32 de ani si cantarind 290 de kilograme, americanul trebuie sa se supuna unui drastic regim de slabit, pentru ca obezitatea ii pune in pericol viata, el abia putand sa respire si sa se miste, scrie Cancan.

Un sofer australian a reusit sa socheze politistii care l-au oprit pentru un control de rutina, dupa ce acestia au observat ca in masina lui se mai afla un copil de cinci ani care nu purta centura de siguranta, in schimb baxul cu sticle de bere era confortabil asezat pe bancheta din spate si asigurat cu centura, noteaza Gandul.

Animale obeze. Asa cum obezitatea afecteaza din ce in ce mai multe persoane din intreaga lume, la fel, aceasta boala a secolului XXI incepe sa cuprinda si lumea necuvantatoarelor, afirma Antena 3.

Ritualuri pagane si detentie. Directorii inchisorilor au fost instruiti sa permita prizonierilor pagani sa aiba crengute in celule pe care sa le foloseasca drept baghete ritualice. Se pare ca, mai nou, cei incarcerati care nu sunt de religie crestina au voie sa-si manifeste credinta in interiorul celulei, informeaza Antena 3.

"Monstrul" austriac a excavat 197 de tone de pamant. Politia austriaca a dezvaluit ca Josef Fritzel, barbatul care si-a schestrat fiica timp de 24 de ani, a fost nevoit sa excaveze 197 de tone de pamant (echivalentul a 17 basculante) pentru a construi temnita in care a tinut-o ostatica pe Elizabeth, scrie Cancan.

Alina Plugaru il considera pe Nesu cel mai urat fotbalist. Potrivit starului porno Alina Plugaru, cel mai urat fotbalist din Romania este Mihaita Nesu de la Steaua. Alina a declarat Antenei 3 ca strange din ochi atunci cand il vede pe „Bichon” intrand prin alunecare, sau la un duel mai zdravan.

Presedintele american George W. Bush a declarat intr-un interviu acordat revistei Politico ca a incetat sa mai joace golf in 2003 in semn de respect pentru soldatii americani ucisi in Irak, transmite AFP.

Elevii rusi primesc doze de ecstasy. Elevi de la un internat din Rusia beneficiaza de un regim din Rusia beneficiaza de un regim alimentar mai putin obisnuit. Meniul cuprinde printre altele si doze de ecstasy dizolvate in apa. Oficialitatile din regiune au demarat o ancheta pe acesta tema, scrie Zigonet.