Banel Nicolita nu a fost iertat nici macar de cel mai mare aparator al rromilor, Madalin Voicu, dupa prestatiile mediocre de la Euro 2008.

"Banel a muncit mult, dar fotbalul nu este o uzina, iar acest turneu final nu este o fabrica. Sunt tigan, dar nu pot sa apar un tigan care nu face treaba." (Cancan)

Actrita Alicia Silverstone, care nu a mai mancat carne de 10 ani, a povestit ca le-a impus acelasi regim alimentar cainilor sai pentru a-i scapa de gaze si a salva astfel planeta, relateaza News de Stars:

“Sunt foarte atenta cu sanatatea animalelor mele. Cei patru caini ai mei sunt vegetarieni si de atunci nu mai au probleme de flatulenta” (Click)

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de parere ca Florin Bratu nu trebuia indepartat din lotul Romaniei pentru Euro si i-a luat apararea lui Adrian Mutu, cel care a ratat un penalty in meciul cu Italia.

"Avem fotbalisti foarte buni in campionatul intern. Puteam sa fim in locul italienilor. Cine arunca cu pietre in Mutu nu este patriot si nu se pricepe la fotbal..." (Gazeta Sporturilor)