O informatie de alcov difuzata ieri de ziare.com sustine ca Adriana Saftoiu a fost prinsa in flagrant de sotul sau cu un amant, angajat al unei firme de publicitate. Saftoiu afirma ca s-a obisnuit sa i se puna in carca diverse acuzatii si scenarii si ca nu are de gand sa reactioneze: "Bine macar ca m-au cuplat, in povestea de azi (ieri-n.n.), cu un specialist in publicitate si nu cu vreun mocofan, asa macar imi mentin cota", a glumit fostul consilier prezidential. (Cancan)

Tăriceanu este din ce în ce mai nervos. După ce s-a răţoit săptămâna trecută la şefii de la transporturi, ieri a urlat la un ministru, trei secretari de stat şi la un director de minister: "Noi am stabilit politic o dată, care este 1 decembrie, şi nu vreau să aud nici un comentariu. Dacă spuneţi că nu se poate, demisionaţi şi vă vedeţi de treabă. Nu se poate... la 1 decembrie nu pot! Eu vă spun că la 1 decembrie trebuie să fie gata casele la roşu şi pentru chestia asta vă puneţi în mişcare. Dacă înseamnă că stai până la 1 decembrie acolo, staţi până la 1 decembrie acolo“, „Ceea ce m-a deranjat cel mai tare, vă spun foarte direct, este că ieri (luni - n.r.) am convenit să facem o reuniune cu secretarii de stat şi cu prefecţii la prima oră. (...) A venit şi m-a informat că, după această reuniune, a constatat că «ce să ne mire că prefectul nu face, că inclusiv voi spuneţi că nu se poate»“ (Cotidianul)

"În aceste ultime zile am scris «frecvenţă» şi «ritm» pe fiecare din mâinile mele, pentru a-mi aminti pe ce trebuie să mă concentrez. Astăzi am desenat doar un zâmbet, pentru a-mi aminti să surâd şi să mă simt bine la sosire" - înotătorul canadian Tobias Oriwol (Cotidianul)