Bahmuteanca il vrea pe Prigoana in politica, sa nu mearga la femei. „Il sustin pe Silviu sa se implice in politica pentru ca eu chiar cred ca o sa reuseasca sa faca ceva bun pentru tara asta. Si mai mult decat atat, stiu ca o sa fie foarte ocupat si nu o sa aiba timp sa se duca la femei”, a declarat Adriana, facand intr-un fel referire la aventura lui Silviu Prigoana cu o femeie pe nume Argentina. (Atac)

Pamela nu stie de ce, dar atrage penisurile mari. Intr-un interviu acordat unei emisiuni de la postul BBC, Pamela Anderson a recunoscut ca nu a facut niciodata dragoste cu un barbat care sa nu fie foarte bine dotat. "Nu stiu de ce, dar sunt ca un magnet pentru barbatii cu penisuri mari. Niciunul dintre partenerii mei nu a avut penisul mic. Fostul meu sot, Tommy Lee, avea un organ de-a dreptul impresionant", s-a laudat fostul iepuras "Playboy". (Cancan)

Se pare ca Matthew McConaughey este un expert in ceea ce priveste femeile. Intr-un interviu anterior el a dat chiar si sfaturi de stil: "Nu-mi place ca femeile sa poarte prea multe culori diferite. Cred ca nu ar trebui sa aiba niciodata mai mult de trei culori". (Romantica)

Shirley MacLaine, sora mai mare a actorului Warren Beatty si actrita laureata cu numeroase premii importante, marturiseste ca menirea sa este de „a ramane pe Terra pentru a-i informa pe pamanteni despre prezenta extraterestrilor in galaxie“. Actrita si-a exprimat regretul ca nu s-a numarat niciodata printre cei „alesi“ de extraterestrii care ne viziteaza, potrivit convingerii sale, planeta. „Ma intreb mereu de ce nu m-au ales si pe mine printre cei pe care ei (extraterestrii) ii iau din cand in cand“, spunea actrita cu cateva zile in urma, la lansarea noii sale carti in capitala germana, Berlin. Ea sustine ca insusi Jimmy Carter, fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, a vazut un OZN si ca si el a dorit sa afle mai multe despre acest fenomen. Regretatul Ronald Reagan, de asemenea fost presedinte american, dar si fost actor, a avut, sustine actrita, chiar o „intalnire de gradul trei“ cu un coabitant al galaxiei noastre. „Pe vremea in care Reagan era actor, pe Mulholland Drive in Los Angeles a aterizat un OZN. Un extraterestru a coborat din obiectul zburator si a comunicat telepatic cu Reagan“, aflam de la MacLaine. (Evenimentul Zilei)