“Fetele” din New York, afectate de criza financiara. Criza care a lovit Wall Street-ul a adus nefericire in viata multora – si printre acestia se numara, oricat ar parea de ciudat, stripteuzele, dansatoarele si fetele de companie. Contrar opiniei potrivit careia „fetele” au intotdeauna de castigat, chiar si intr-o criza financiara, cotidianul The Washington Post, citat de Agerpres, demonstreaza ca acestea au tot mai putini clienti si in nici un caz la fel de generosi, scrie Gandul.

Piticii de la Hollywood se cearta pentru o femeie. Scandal de proportii in randul piticilor celebri de la Hollywood, dupa ce Jason "Wee Man" Acuna, cunoscut pentru rolul sau din serialul "Jackass", a fost vazut sarutandu-se cu iubita lui Verne Troyer, Dominique Arganese, un model canadian. Evenimentul se petrece la putin timp dupa ce fosta iubita a lui Troyer a fost protagonista unui scandal sexual care a scos la iveala o caseta cu aceasta in ipostaze compromitatoare alaturi de un artist de la Hollywood. Ranit de fosta iubita, "micutul" s-a aruncat in bratele lui Arganese, femeie cu care are o relatie de aproximativ o jumatate de an, afirma Curentul.

La Taipei s-a desfasurat cea mai mare parada gay din Asia. Defilare de costume traditionale sau fanteziste si mai indraznete pe strazile capitalei taiwaneze Taipei, cu ocazia celei mai mari parade gay din Asia. Sute de homosexuali si sustinatori ai drepturilor acestora au venit din Japonia, Malaezia sau Hong Kong pentru a li se alatura localnicilor, la acest eveniment. Aceasta este cea de a sasea parada gay anuala desfasurata la Taipei. Participantii au declarat ca sunt foarte mandri sa ia parte la o parada atat de fastuoasa, scrie Romantica.

Ce sani mi-a oferit sefu’ meu! Bucurie mare pentru o secretara din Germania, Claudia, in varsta de 28 de ani. Ea se pare ca are parte de cel mai bun sef din lume, deoarece acesta i-a platit o operatie de marire a sanilor in valoare de 4.000 de euro. “La 1,80 m inaltime aveam sanii prea mici si devenisem complexata. I-am spus sefului meu ca-mi doresc o operatie de marire a sanilor si el a fost de acord sa o plateasca”, a marturisit bucuroasa Claudia, relateaza Libertatea.

Trei zile din sase nu isi poate deschide ochii. O tanara din Australia sufera de o boala ciudata, care i-a lasat pe medici fara raspuns. Natalie Adler (21 de ani) nu vede timp de trei zile, deoarece ochii i se inchid si nu mai poate sa ii deschida, dupa care situatia revine la normal pentru alte trei zile si se repeta asa, incontinuu, de cativa ani. Australianca este prima persoana din lume care s-a prezentat la doctor cu o astfel de afectiune si in urma testelor, nimeni nu a reusit sa ii spuna despre ce e vorba sau daca exista vreun leac, scrie Libertatea

Orasul cu cele mai frumoase femei. Studiul realizat de site-ul travelerdigest.com si-a propus sa realizeze o ierarhie a oraselor cu cea mai mare aglomeratie de femei frumoase. Astfel, conform opiniei turistilor care au umblat prin toata lumea, orasul Stockholm a iesit pe primul loc. Romania nu a reusit sa se impuna cu nici o localitate. Conform respondentilor la acest studiu, Stockholmul este faimos pentru faptul ca orice plimbare pe strada este o placere avand in vedere frumusetea localnicelor. In Copenhaga, insa, locuiesc cele mai multe femei lipsite de inhibitii si gata oricand sa stea de vorba, scrie Click.

Maratonul gorilelor. Sute de alergatori imbracati in costume groase de maimute s-au intrecut sambata pe strazile aglomerate ale Londrei in cadrul unui maraton mai putin obisnuit, informeaza EPA. Evenimentul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru organizatiile care se ocupa cu salvarea speciilor aflate pe cale de disparitie, scrie Click.

Replica Titanicului din 147.000 de bete de chibrit. Britanicul Tim Elkins a construit macheta celebrului vas Titanic, scufundat in 1912, din 147.000 bete de chibrit, in 15 ani. Barbatul, in varsta de 42 de ani, a petrecut peste 3.500 de ore in atelierul sau si a cheltuit 130 de euro pe chibriturile folosite. Acum britanicul doreste sa inceapa o alta opera, insa ii este teama sa nu fie parasit de sotia sa, care se simte neglijata, informeaza Cancan.

Blondele au parte de mai mult sex. Cercetatorii britanici au ajuns la concluzia ca femeile care isi vopsesc parul blond se simt mai atractive si socializeaza mai usor cu potentialii parteneri decat brunetele. Ineditul studiu, conform carora blondele, atat cele vopsite, cat si cele naturale, au parte de mai mult sex in viata intima, a fost realizat de specialistii de la Universitatea din Nottingham, afirma Cancan.