Divorteaza la 91 de ani. Niciodata nu e prea tarziu sa iei totul de la inceput. Un exemplu care confirma acest lucru este un italian care la varsta de 91 de ani vrea sa divorteze, pentru a-si vedea de viata sa. Batranul, care se afla la a doua casatorie vrea sa se desparta de sotia sa pentru ca banuieste ca are un amant, iar aceasta nu s-a opus, cerand in schimb pensie alimentara si casa din care a fost deja evacuata, scrie Libertatea.

In Munchen, Germania, un barbat fara maini a furat un televizor cu diagonala de 60 de cm si a reusit sa iasa din magazin fara sa fie vazut de angajati. "Minunea" a fost posibila cu ajutorul a doi complici, care, i-au fixat televizorul de corp cu cleme si apoi l-au ajutat sa paraseasca magazinul, fara sa atraga atentia. Personalul a observat furtul, dupa ce au vazut ca de la raft lipseste produsul respectiv si au urmarit inregistrarile camerelor de luat vederi. Politia din Munchen cauta in continuare hotul, afirma Libertatea.

Are la picioare 11, 12, 13...16 degete. Un bebelus cu cate opt degete la picioare s-a nascut in orasul Nanxing, Leizhou, din provincia chineza Guandong. In rest, copilul - care cantareste 3,4 kilograme - nu prezinta nici o alta anormalitate, scrie Click.

A ars Turnul Londrei. O replica inalta de 12 metri a Turnului Londrei a ars pana la temelii in timpul unei petreceri caritabile care a avut loc in orasul britanic Dilhorne. Astfel, in doar cateva minute, flacarile au mistuit munca de noua saptamani a creatorului constructiei, Eddie Heath, informeaza Cancan.

A batut 86 de recorduri. Americanul Ashrita Furman se poate lauda cu o performanta de invidiat. La 54 de ani, barbatul detine 86 de recorduri mondiale, printre care se numara cel pentru cele mai multe boabe de strugure mancate in trei minute sau pentru cele mai multe placinte aruncate intr-o persoana intr-un minut, afirma Cancan.

Hugh Hefner isi marita iepurasii. Taticul "Playboy" o va conduce la altar pe fosta lui iubita Kendra Wilkinson, care se va casatori cu fotbalistul american Hank Baskett. Hugh Hefner, fondatorul revistei "Playboy", se declara mandru de una dintre cele trei foste logodnice ale sale, Kendra Wilkinson. Hefner, in varsta de 82 de ani, i-a oferit Kendrei binecuvantarea sa si a anuntat ca o va conduce la altar la sfarsitul lunii iunie, anul viitor, scrie Cancan.