Peste 200 de nunti la „Cuibul de pasare“. Peste 200 de cupluri din China s-au strans in ultima duminica din luna octombrie la Stadionul Olimpic „Cuibul de pasare“ din Beijing pentru a se casatori. Tinerii trebuiau sa se cunune in luna august, dar au fost nevoiti sa amane evenimentul deoarece toti mirii erau politisti si au fost detasati pentru a asigura securitatea pe durata Jocurilor Olimpice, noteaza EVZ.

Si-a atacat iubita pentru ca i-a gatit macaroane. Conform The North Platte Telegraph, un barbat a fost arestat dupa ce si-a atacat, sambata trecuta, iubita pentru ca aceasta a gatit macaroane la cina. Anchetatorul Dale Matuszczak a spus ca femeia a sunat la 911 dupa ce s-a inchis in baie. Se pare ca aceasta a fost lovita cu o oala de gatit, suferind acum de o taietura pe nas si de inca 3 vanatai pe fata. Conform raportului politiei, barbatul era in stare de ebrietate cand si-a atacat prietena din cauza cinei. La sosirea autoritatilor, acesta a fost arestat si poate petrece luni in inchisoare, noteaza Gardianul.

S-au casatorit inainte ca mirele sa orbeasca. Unui barbat care sufera de o boala la ochi foarte rara i s-a indeplinit dorinta de a se casatori inainte de a-si pierde vederea. Paul Jenkinson spera sa apuce sa isi vada logodnica in rochia de mireasa, iar saptamana trecuta visul i s-a indeplinit. "Am vrut ca amintirea acestei zile atat de importanta sa imi ramana intiparita in minte pentru totdeauna. Cand am cerut-o in casatorie pe Angela, voiam ca nunta sa aiba loc cat mai repede, inainte de a-mi pierde vazul, dar nu aveam bani suficienti." a spus Paul. Barbatul a participat la un concurs national, in urma caruia a castigat o nunta de vis, in valoare de 20.000 de lire sterline. "Mama mea ne-a inscris la acest concurs. A trebuit sa scrie 200 de randuri despre motivul pentru care considera ea ca noi am merita premiul. Nu mi-a venit sa cred ca am castigat" spunea Paul. Nunta a avut loc la Biserica St. Peter din Pwlheli, iar ceremonia s-a tinut la hotelul St. George din Llandudno. Cei doi indragostiti s-au intalnit in urma cu doi ani pe internet si de atunci au fost nedezlipiti, scrie Gardianul.

42 de scolari au primit, din greseala, carti cu continut sexual explicit. 42 de elevi englezi, parintii si profesorii acestora au avut neplacuta surpriza sa descopere, in niste pungi cu cadouri, primite intr-un cunoscut hipermarket eco, niste carti, frumos colorate ce contineau imagini cu pozitii sexuale, scrie Daily Mail. In urma unei vizite, cu clasa, organizata in hipermarket copiii, aflati in clasa a-IV-a, au primit, din neatentie, pungi cu carti pentru adulti, in loc de cele destinate initial lor. Cartile aveau un mesaj ecologist, de salvare a planetei: “Economisiti apa! Faceti baie cu un prieten!”. In ideea de a face lumea “mai buna” copiii mai erau indemnati sa: se rada in locurile intime, sa intre in vorba cu strainii si sa isi dea numarul de telefon la cate cinci persoane intr-o zi. Reprezentantii hipermarketului si-au justificat greseala prin faptul ca titlul cartii este “Cum sa schimbi lumea cu numai cinci lire”, iar coperta seamana foarte bine cu cea a unei carti pentru copii, frumos colorata, noteaza Gardianul.

Angajam chelnerita! Oamenii care au dat anuntul aveau nevoie de o chelnerita. Pana aici, totul bine. Problema apare cand vine vorba de criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca potentialele candidate: "Trebuie sa aiba varsta de 18 ani, cu experienta de munca de 20 de ani", noteaza Libertatea.

A crescut cu fiarele. O poveste impresionanta, despre o fetita, nascuta in Franta, care a crescut in Africa, printre salbaticiuni, a facut ieri, inconjurul lumii. Exact ca in celebra "Cartea junglei" a lui Rudyard Kipling, Tippi Degre a trait precum Mowgli, alaturi de animalele de pe continentul negru, insa micuta a fost permanent su­pra­ve­gheata de parinti. Acum, cand a implinit 12 ani, Tippi si-a dorit sa arate lumii intregi, prin imagini extraordi­nare, ce copilarie minunata a avut. In­stan­­­taneele au fost realizate de pa­rin­tii ei, care sunt fotografi, informeaza Libertatea.

Daca nu au wc-uri, nu-si pot face credit. Bancile au fel de fel de oferte, care mai de care mai ciudate si mai apetisante pentru cei care vor sa faca un credit. In India, spre exemplu, sunt peste 870 de sate in care oamenii traiesc ca in vremurile preistorice, fara toaleta. Pentru a-i determina pe acestia sa-si construiasca wc-uri, macar sub forma unor gropi in curte si sa nu-si mai faca nevoile pe unde apuca, institutiile bancare au pus o conditie pentru acordarea creditelor: ”Ai wc, faci imprumut. Nu ai, ia-ti gandul de la bani!”, scrie Libertatea.

A fost gratiat pentru ca era prea gras pentru celula sa. Autoritatile canadiene au acceptat cererea de gratiere a lui Michel Lapointe, un traficant de droguri, care nu mai suporta conditiile celulei sale, din cauza greutatii de 205 kg. Infractorul, cunoscut ca Big Mike, a fost acuzat de trafic de droguri si activitati de crima organizata, fiind arestat in 2006 si a fost condamnat in mai 2008 la 5 ani de inchisoare. Lapointe nu mai avea loc pe scaunul sau din celula, iar cand se intindea in pat ii ramaneau pe langa cate 15 centimetri din corp, pe fiecare parte. Alte doua inchisori au refuzat sa il primeasca pe corpolentul infractor. Barbatul de 37 de ani, eliberat marti, s-a aratat extrem de fericit ca va putea sa traiasca in conditii normale, pentru restul pedepsei, retinut la domiciliu, scrie Libertatea.

Evadare in camionul cu lenjerie murdara. Desi poate parea ca o povestire din filme, Hans Lang, un traficant de droguri de 42 de ani, a reusit sa evadeze dintr-o inchisoare germana, intr-un mod ce poate parea la mintea cocosului - in camionul cu lenjerie murdara. Evadatul a asteptat in camera unde se strangea lenjeria paturilor, pana au plecat toti detinutii, dupa care s-a impaturit in cearceafurile murdare si a asteptat cuminte pana cand au fost incarcate in camionul spalatoriei. Lang se pare ca a coborat din masina cand soferul a facut o oprire. Nimeni nu si-a dat seama de ce s-a intamplat pana cand conducatorul camionului s-a intors si a vazut usa din spate deschisa, scrie Libertatea.