Top 10 replici de agatat pitzipoance pe internet. 1 Bai, eu de obicei nu stau pe mess ca n-am timp, dar acu’ sunt pe-acasa ca am masina in service. (Atentie! Daca ea e nesimtita si nu intreaba ce marca, fa tu o pauza si apoi spune-i “Scuze, vorbeam cu un prieten de la Porsche, sa vad cat e distributia la BMW…) 2 Nu mai suport relatiile pasagere. Vreau sa ma asez un pic… (”pe pat si tu deasupra mea”) 3 Romantismul a devenit perimat. Iar noi, cei care inca mai vrem sa vedem un rasarit de soare, suntem pusi la zid. (”Mama ce ti-as face de te-as prinde!”) 4 Am terminat azi o carte foarte buna. Daca vrei ti-o dau si tie! (”Unde dracu’ am pus Cancanu’ ala ma?!) (Adevarul).

Politistii vor imparti papuci femeilor baute. Femeile in stare de ebrietate si incapabile sa se mai tina pe picioarele incaltate in pantofi cu tocuri vor fi ajutate de politistii britanici sa ajunga cu bine acasa. Acestia vor avea in dotare, pe langa bastoane si catuse, si … papuci de casa, numai buni pentru piciorusele obosite ale doamnelor si domnisoarelor doborate de alcool prin carciumile britanice, scrie Gandul.

Cele mai mari erori vestimentare. Lumea vedetelor ne ofera uneori surprize la care nu se asteapta nimeni. De-a lungul anilor, s-a intamplat in cel putin 10 cazuri ca, fie la evenimente cu staif, fie in emisiuni televizate, vedetele sa-si arate, fara voia lor, anumite zone intime. Probabil, la acest capitol, cea mai mare eroare vestimentara a fost cea in care a fost implicata Janet Jackson la SuperBowl-ul din 2004. Initial, sanul vedetei pop, dezvelit in timpul show-ului, a socat. Ulterior insa, presa si-a dat seama ca, de fapt, a fost un gest provocat intentionat, mai ales ca sanul cu pricina era acoperit strategic. Plecand de la aceasta boacana, jurnalistii de la "Mirror" au facut o trecere in revista a celor mai mari erori vestimentare din showbizz, afirma Curentul.

Si-a trezit nevasta din coma, muscand-o de degetele de la picioare. Un barbat din China a reusit sa o faca pe sotia lui sa-si revina din coma dupa 10 ani, muscand-o de degetele la picioare. Zhang Kui din Shenyan a declarat ca a incercat tot ce a putut ca sa o faca pe sotia lui sa se trezeasca din coma, dupa ce aceasta a suferit o lovitura la cap intr-un accident industrial. "I-am pus muzica la radio, i-am vorbit, am mangaiat-o, dar nimic nu a functionat. Apoi mi-am amintit ca picioarele sunt in stransa legatura cu nervii. Si m-am intrebat daca pot sa o trezesc, muscand-o de picioare", a declarat acesta. El a inceput sa o muste si a facut acest lucru cu regularitate timp de 10 ani. Sotia lui, Lv Fengshuang, poate acum sa-si miste mainile si sa zambeasca, chiar daca deocamdata nu poate vorbi, afirma Romantica.

Sahistii ucraineni nu s-au putut bucura prea mult de Cupa „Nona Gaprindasvili" pe care au obtinut-o la Olimpiada Mondiala de Sah din Germania. Piatra pretioasa care impodobea Cupa a fost furata pe aeroportul "Borisopol" din Kiev. Reprezentantii Federatiei ucrainene de sah care au calatorit pe ruta Dresda-Frankfurt-Kiev, au fost obligati in Frankfurt sa predea Cupa la bagaje. Abia la Kiev vicepresedintele Federatiei, Leonid Timosenko, a descoperit ca geanta in care se afla trofeul a fost desigilata, cupa fiind distrusa iar diamantul furat, informeaza Libertatea.

Mircea Badea face si topul celor mai "ratate" dezvaluiri de presa: 1. Chelnerul care a spus ca l-a batut Mutu. 2. "Sclavul personal al Andreei Raicu" care a acuzat-o ca i-a furat masina de spalat si flexul. 3. "Chichimichi" (n.r. Tarky), care a sustinut ca Eurovision-ul se vede mai bine cu spatele (n-r.referire la Mihai Traistariu), informeaza Libertatea.

Elefantii de la gradina zoologica din Bewdley, Marea Britanie, sunt mari amatori de muzica rock. Ei asculta zilnic melodii ale formatiilor Black Sabbath, Metallica sau Led Zeppelin, care, conform ingrijitorilor, ii calmeaza si ii binedispun, scrie Cancan.

Record absolut la categoria orgasme live!Expozitia erotica gazduita de orasul australian Melbourne, Sex Machines Australia, a fost teatrul de desfasurare a celui mai mare numar de orgasme live inregistrate vreodata. Pe parcusul celor patru zile de “sarbatoare erotica” (20-23 noiembrie), in conditiile in care expozitia este deschisa 12 ore/zi , nu mai putin de 204 femei imbracate au fost aduse in starea de maxima placere, cu ajutorul unei asa-numite “tejghele excitatoare”. Aceasta este de fapt un dispozitiv electronic, pe care vizitatoarele, complet imbracate, sunt invitate sa se urce si sa se lase in voia masinariei sexperte. Restul e pura placere. Simplu si eficient! Recordul de pana acum, 184 orgasme pe parcursul celor patru zile de Sexpo, a fost inregistrat in iulie 2008, la Sydney, scrie Click.