Din gunoier a devenit supermodel. O argentinianca de 16 ani, ce isi castiga traiul cautand prin gunoaiele din Buenos Aires, a devenit una dintre cele mai cautate manechine ale lumii. Nu este o poveste pentru impresionat copiii sau subiectul unei telenovele lacrimogene, ci viata Danielei Cott, o tanara foarte saraca ce a obtinut un contract cu cea mai mare agentie din lumea modellingului, Elite, scrie Libertatea.

Pistolar la 4 ani. Un baietel de 4 ani din statul Ohio si-a impuscat dadaca dupa ce aceasta l-a calcat din greseala pe picior, relateaza presa americana. Victima, in varsta de 18 ani, a fost spitalizata dupa ce a fost ranita la fata si la sold. Un alt adolescent, care se afla in incapere in momentul incidentului alaturi de mai multi copii, a fost, de asemenea, ranit, scrie EvZ.

WikiGP, enciclopedia online dedicata prostitutiei. A aparut o noua ramura a celebrei enciclopedii online Wikipedia, WikiGP - care este dedicata prostitutiei. Un grup de impatimiti ai internetului din Brazilia s-au hotarat sa creeze aceasta enciclopedie, intitulata WikiGP, cu obiectivul de "a nu fi un forum de dezbateri sau un site de anunturi pentru insotitoare, ci de a da o imagine clara si rapida a locului sau modului in care lucreaza damele de companie". Damele isi pot posta referintele online, sau le pot modifica, pot posta, de asemenea, fotografii, numere de telefon si servicii furnizate, scrie Gardianul.

Au furat gaini cu BMW-ul. Cinci persoane sunt cercetate de politistii hunedoreni dupa ce au fost prinse ca au furat mai multe gaini din gospodaria unui satean din judetul Arad, zburatoarele fiind transportate spre Deva cu o masina BMW, scrie Libertatea.

S-au casatorit de 60 de ori. Margaret si John Beauvoisin pot fi considerati cel mai romantic cuplu din Marea Britanie, dupa ce s-au casatorit de 60 de ori. Octogenarii au spus "da" pentru prima data in anul 1948, iar din 1950 cei doi si-au reinnoit juramintele anual chiar in casa unde locuiesc, in localitatea Water Cooville, scrie Cancan.

Insectele, arme mortale in mainile teroristilor. Ar fi relativ usor pentru o grupare terorista sa lanseze un atac devastator folosind roiuri de insecte! Acestea ar putea functiona precum niste arme biologice, raspandind boli mortale. Avertismentul a fost lansat de catre Jeffrey Lockwood, profesor de entomologie la Universitatea din Wyoming si autor al studiului “Soldatii cu sase picioare: Folosirea insectelor ca arme de razboi”, scrie Click.

Face rochii din mucuri de tigara. Geurrero Mantis este un designer chilian care foloseste o materie prima ecologica inedita. Creatiile sale sunt facute din mucuri de tigara. Tanarul designer a adunat mucurile de pe strazi, din baruri si restaurante. Dupa ce le-a colectat, Mantis a spalat mucurile si le-a amestecat cu lana pentru a obtine o tesatura care sa poata fi folosita pentru confectionarea rochiilor si palariilor, scrie Libertatea.

Bucatar in frigider. Oficialii biroului britanic de combatere a imigratiei ilegale au ramas surprinsi cand, in timpul unei perchezitii efectuate la un restaurant din orasul galez Llandudno, au descoperit ca bucatarul-sef locuia in camera frigorifica a localului. Bucatarul, un imigrant de origine chineza, se refugiase in respectiva incapere dupa ce ii expirase viza de sedere, scrie EvZ.

Pupata pe fund de iubit. Actrita chineza Zhang Ziyi, cunoscuta din filmele de succes "Memoriile unei gheise" si "Tigru si Dragon", a fost surprinsa de paparazzi in ipostaze incendiare pe plaja, alaturi de iubitul ei, multimilionarul israelian Aviv Nevo. Dupa ce actrita si-a dat jos sutienul ca sa faca plaja topless, la scurt timp, logodnicul ei nu a rezistat tentatiei de a-si atinge iubita. Astfel ca, in timp ce Zhang statea intinsa pe prosop, Aviv a inceput sa-i lase in jos bikini, dupa care mai intai a mangaiat-o pe posterior, iar apoi a sarutat-o in acelasi loc, scrie Cancan.

A sunat la politie pentru ca iubitul nu-i incalzea picioarele. Un politist din orasul Ningbo a povestit cum a primit doua telefoane consecutive: unul de la femeia care se plangea de iubitul indiferent si altul de la un barbat care nu-si mai suporta iubita, intrucat aceasta il batea la cap sa-i incalzeasca picioarele. Politistul care a fost trimis la locuinta celor doi a povestit: "Cand am ajuns, inca se certau. Barbatul mi-a zis: Ai mai vazut o asemenea iubita? Imi pune picioarele reci pe stomac si imi cauzeaza crampe! I-am cerut femeii sa-si ia picioarele de pe burta iubitului ei, dar ea mi-a promis ca le va mai tine asa doar 10 minute. Dupa 10 minute, picioarele ei erau tot acolo si nu vroia sa le mute, intrucat sustinea ca e prea confortabil", scrie Libertatea.