Raduleasca a umilit-o pe Adriana Bahmuteanu in propria emisiune oferindu-i o diploma pentru cel mai bine organizat botez monden, pe care era scris „botezul maximus... care este”, si i-a reprosat faptul ca vorbeste prostii la adresa ei. Bahmuteanu s-a simtit insultata si, cateva zile mai tarziu a atacat-o din nou pe Mihaela, pe blog, numind-o "o diva combinata cu un pusti cordit!“.

"Chiar nu ma gandeam c-am sa scriu din nou despre Raduleasca. Si tot fara s-o intreb, asa cum mi-a reprosat si in emisiunea ei. Dar asta e, cand pe o diva din Romania o mananca pielea si se combina cu un pusti cordit, treaba asta starneste comentarii dintre cele mai diverse. Apoi, stiti si voi scenariul: diva se supara, da cu toata lumea de pamant, ba chiar isi proclama propria declaratie de independenta de sub papucul unui sot plin de toate bubele si defectele, si declara sus si tare, cu mana pe inima, ca vrea sa-si traiasca viata din plin macar pana la pensia ce nu e departe”, scrie Bahmu pe blogul sau.

Nu numai ca Adriana nu se fereste sa-si spuna parerea directa si sincera despre diva numarul 1 a Romaniei, dar ii si adreseaza, tot prin intermediul blogului o serie de intrebari. „Asadar, fiindca Mihaela Radulescu mi-a reprosat faptul ca nu o sun in prealabil ca sa-i cer parerea, o fac de asta data public, in speranta unor raspunsuri cel putin oneste din partea ei” si urmeaza un sir de 13 intrebari legate de divort, de copil, de Otil, de viata ei, interviu despre care Bahmuteanca are o previziune sumbra: „Dar sunt in stare sa fac un pariu cu cititorii ca nu-mi vei raspunde - stim cu totii cat esti de ocupata - sau… cine stie”.

(Atac)