Inchis pentru ca a luat mita 51 de centi acum 24 de ani. Un indian de 75 de ani, fost doctor, a fost condamnat zilele trecute la trei luni de inchisoare, pentru ca a primit mita in 1985. Balgovind Prasada luat 25 de rupii (n.r. circa 51 de centi) de la un barbat, in urma cu 24 de ani, pentru a-i elibera acestuia un certificat medical. Potrivit Reuters, doctorul a fost prins imediat cu mita si a fost retinut. Procesul insa a inceput mult mai tarziu, iar zilele acestea, indianul a fost condamnat la trei luni de inchisoare, noteaza Libertatea.

S-a semnat cu un cutit pe corpul iubitului ei. O tanara din Marea Britanie este judecata pentru ca si-a scris numele pe corpul iubitului ei cu ajutorul unui cutit in timp ce acesta dormea, beat fiind, provocandu-i astfel rani irecuperabile, scrie Libertatea.

Discriminari la angajare.. pe baza de zodie. O companie austriaca se afla intr-un mare scandal, dupa ce autoritatile au fost sesizate ca firma angajeaza doar persoane nascute in anumite zodii. In anuntul din ziar postat de compania respectiva de asigurari, persoanele care aplica la jobul oferit de firma trebuie sa fie nascute in zodia Capricornului, Taurului, Varsatorului, Berbecului sau Leului. In momentul in care conducerea firmei a fost acuzata de discriminare de catre grupurile care lupta pentru egalitate, reprezentantii companiei au spus ca majoritatea angajatilor sunt nascuti sub aceste semne zodiacale si ca ei nu vor decat sa continue aceasta politica. Autoritatile austriece au facut public punctul lor de vedere, conform caruia nu este vorba de discriminare in acest caz, deoarece la angajare nu sunt conditii legate de sex, varsta sau rasa, scrie Gardianul.

Imparte bani pe strada in SUA. Un filantrop misterios a stat doua zile in spatele unui ghiseu improvizat in Times Square, din centrul New York-ului, impartind dolari la sute de persoane. Acesta isi spune "Bailout Bill" (Bill care te scoate din necaz). Barbatul indesat, cu o caciula de lana pe cap si cu ochelari negri, a stat, marti si miercuri, intr-un chiosc, numit Ghiseul salvarii, si a dat cel putin cate 50 de dolari persoanelor care s-au strans la coada, unii asteaptand si peste cinci ore, scrie Libertatea.

Si-a scos singur, cu clestele, 13 dinti. Un britanic de 42 de ani a fost nevoit sa-si scoata singur dintii, cu un cleste, deoarece nu a gasit nici un dentist care sa-i accepte asigurarea medicala. Pe Ian Boynton l-a durut o masea in 2006. Atunci, omul a mers la dentist dar, dupa ce a trecut pe la vreo 80 de cabinete, nu a reusit sa gaseasca un singur stomatolog care sa-i accepte asigurarea medicala. Astfel, plin de nervi, Ian a decis sa-si scoata singur maseaua bolnava. Potrivit Einnews, barbatul a luat un cleste, a prins bine maseaua si a tras. Spre surprinderea lui, nu l-a durut foarte tare, iar rana i s-a vindecat imediat. Apoi, britanicul a inceput sa aiba din ce in ce mai multe probleme cu masele sau dinti cariati care i se infectau, motiv pentru care, in ultimii doi ani si-a facut singur 13 extractii, scrie Libertatea.

Primul concert rock pentru persoane cu deficiente de auz. Primul concert rock pentru persoane cu deficiente de auz va avea loc pe 5 martie, in Canada, acest eveniment fiind posibil datorita unor scaune speciale, care analizeaza frecventa sunetului si o "traduc" apoi in senzatii tactile, potrivit NewsIn. Concertul, organizat de Centrul pentru Tehnologia Invatarii al Universitatii Ryerson, va avea loc intr-un mic club din Toronto. Printre trupele care vor participa se numara Fox Jaws, The Dufraines si Hollywood Swank, noteaza Gardianul.

A incercat sa se sinucida pentru a-si salva tatal de la moarte. Pentru a-si salva tatal care era bolnav de cancer, o adolescenta de 13 ani, din China, a vrut sa-si sacrifice viata. Fata a incercat sa se sinucida pentru ca ficatul ei sa-i fie transplantat tatalui. Dupa ce a a aflat dintr-un raport medical ca tatal ei este bolnav de cancer si nu mai are decat trei luni de trait, Chen Jin s-a hotarat sa-si puna capat zilelor pentru a salva viata parintelui sau. Fata a lasat o scrisoare in care-i spunea mamei sale motivul pentru care a luat aceasta decizie: "Mama, imi pare rau ca nu pot sa raman mai mult alaturi de tine. Te rog, da-i ficatul meu lui tata si salveaza-l dupa moartea mea", a scris ea. Chen Jin a luat 200 de somnifere si, din cauza faptului ca si-a pierdut constiinta, a fost arsa de patura sa electrica. Adolescenta a fost internata in acelasi spital in care era si tatal sau, unde a stat trei zile in coma, scrie Libertatea.

A slabit 72 de kilograme mancand ceapa si usturoi. Traim ca sa mancam, sau mancam ca sa traim? Este o intrebare pe care cu siguranta am auzit-o sau ne-am pus-o macar o data in viata. Ei bine, un croat care avea probleme cu greutatea din cauza stilului de viata dezorganizat a aflat raspunsul la intrebare reusind sa slabeasca 72 de kilograme in doar 6 luni mancand ...ceapa si usturoi, scrie Libertatea.