Si-a ucis sotia fiindca a strigat numele altui barbat in timp ce faceau sex. Colin Scully, in varsta de 53 de ani, a spus politistilor ca a strangulat-o pe Tracey, 39 de ani, dupa ce aceasta a strigat "Paul" in timp ce faceau dragoste. Scully sustine ca banuia de ceva timp ca sotia sa il insela dar niciodata nu a avut destule dovezi pentru a fi sigur, scrie Gardianul.

La Brasov s-a deschis magazin de droguri. De o saptamana, la Brasov s-a deschis un magazin de droguri legale. In butic exista pliculete cu ierburi “etnobotanice”, substante halucinogene, pipe, joint-uri gata preparate si alte accesorii care imita ustensilele “underground” din lumea consumatorilor de droguri, scrie Libertatea.

Un britanic si-a aranjat casa pe placul unei vulpi. Britanicul Steve Edgington are un animal de casa mai putin obisnuit. Este vorba despre o vulpe, pe care au numit-o Miss Snooks, pentru care fac tot ce le sta in putinta sa se simta bine. Astfel, el si sotia lui si-au aranjat casa ca sa fie pe placul acesteia, improvizandu-i o vizuina din cutii de carton si o pilota, scrie Click.

Ce mai inventeaza romanii: vibratorul pentru sutien si fermoarul care suna cand e deschis. Inventivitatea nu cunoaste margini. Romanii cu idei au obtinut de la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci brevete pentru dispozitive ciudate, cum ar fi sutienul cu vibrator, aparatul pentru ridicarea capacului de la WC, fermoarul multifunctional sau toboganul cu role, scrie Gardianul.

Alti 8 pusti spun ca sunt tatii fetitei. Pe zi ce trece, scandalul cauzat de faptul ca un pusti de 13 ani a devenit tatic, ia amploare in Marea Britanie. Alfie Patten si iubita lui, Chantelle Stedman, 15 ani, sunt parintii unei fetite, Maisie Roxanne, a carei paternitate o revendica nu mai putin de opt adolescenti cu varste intre 13 si 17 ani. “Si noi am facut sex cu ea. Mie mi se pare ca fetita are ochii mei”, a declarat unul dintre baietii care pretind ca au trecut prin patul lui Chantelle, potrivit Libertatea.

Si-a dat in judecata eleva care-l stresa. Un instructor auto din Marea Britanie si-a dat eleva in judecata, acuzand-o pe aceasta ca "l-a marcat pe viata". Andrew Carmichael, in varsta de 35 de ani, ii cere daune morale in valoare de 20.000 de euro Lisei Connolly pentru ca "l-a scos din minti si i-a pus viata in pericol in timpul examenului auto", scrie Cancan.

Si in iad e discriminare sexuala. Discriminarea sexuala trece de limitele lumii pamantesti si ajunge pana la portile iadului. Un studiu, aprobat de altfel si de Vatican, sugereaza ca barbatii sunt mai predispusi sa comita pacate trupesti decat femeile, care de obicei se fac vinovate de mandrie. Asadar noi reguli au fost impuse chiar si in iad, unde, sustin cercetatorii, exista doua porti separate, una pentru femei si alta pentru barbati, scrie Libertatea.

A fugit cu masina hotilor care ii jefuiau casa. Un barbat din Bellevue, Washington, a vrut sa fie sigur ca hotii care il jefuiau nu vor avea cu ce sa transporte televizoarele sale cu plasma, asa ca le-a mutat masina cu care acestia intentionau sa fuga, scrie Gardianul.

Programul "Rabla" pentru vibratoare. Ca sa se protejeze de faliment, proprietarul unei companii de jucarii erotice vine cu o oferta greu de refuzat pentru clienti. Cei care vor un vibrator nou-nout il inapoiaza pe cel vechi si beneficiaza si de o reducere de 40 de euro din pretul de lista al produsului, scrie Cancan.

Tinerii ar renunta la sex, dar nu si la muzica. Un nou studiu realizat in Marea Britanie a dezvalui faptul ca tinerii ar renunta mai usor la activitatea sexuala decat la muzica. Astfel, dintre cei 1.000 de tineri cu varsta curpinsa intre 16 si 24 de ani, 65% ar sta o saptamana fara sa aiba relatii intime cu partenerul, dar nu ar rezista atat timp fara sa asculte muzica, scrie Libertatea.