Mama Oanei Zavoranu: “Nu stiu cui ii voi lasa averea si nu spun nimic pentru a nu da satisfactie celor care ma vor moarta mai devreme. Oana era altfel inainte de a se casatori cu Pepe. Acum nu mai are pic de respect pentru familia ei. Clanul lui Ion Talent (n.r., asa cum i se adreseaza cantaretului Pepe) a rupt-o complet de familie. Este un vanator de zestre, ei doi nu se potrivesc, iar daca el tot vrea sa ma vada in puscarie, eu vreau sa il vad pe el divortat! Pepe, daca era barbat si nu gluga de coceni, vorbea cu mine si nu o lasa pe Oana sa umble pe la procuratura sa faca plangere impotriva mea”. (Gardianul)

Theodor Paleologu: “Faptul ca sunt eu sau altcineva ministru este absolut nesemnificativ. (...) Eu nu am niciun cuvant de spus in nicio privinta. Cine este ministru nu are mare importanta”. (Cotidianul)

Tenismena Simona Halep: "In toamna voi face o operatie pentru a-i micsora. Ma incurca la viteza de reactie, nu pot pleca foarte bine deoarece ma trag in jos". (Click)

Noemi Letizia despre relatia cu Berlusconi: "Am mai povestit despre prietenia mea cu Tati Silvio. Nimeni nu m-a crezut. Acum l-a vazut toata lumea (...) Il ador. Ii tin companie. Ma cheama, imi spune cand are un moment liber, si ma duc la el. Stau si il ascult, asta vrea de la mine. Apoi cantam impreuna". (Click)