Desi nu sufera de nicio boala, rusul Dzhambik Khatokhov cantareste 150 de kilograme la numai noua ani, fiind considerat cel mai gras baiat din lume. Chiar daca medicii l-au pus la dieta, pentru ca greutatea lui este anormala pentru varsta pe care o are, Dzhambik nu vrea nici in ruptul capului sa renunte la friptura, cartofi prajiti si ciocolata, sustinand ca se simte foarte bine in pielea lui. E foarte fericit ca este cautat de colegii de joaca, care-l includ in jocurile lor tocmai datorita fortei pe care o are, iar colegii de scoala ii cauta compania, pentru ca pot avea grija de ei, intocmai ca un bodyguard, scrie Cancan.

Mircea Badea a avut parte de un eveniment neprevazut in cadrul editiei de luni seara a emisiunii "In gura presei", de pe Antena 3. Ca urmare a unei fluctuatii de tensiune electrica, lumina in platoul emisiunii s-a stins pentru cateva secunde si laptopul de care realizatorul se ajuta in timpul show-ului a luat foc. Badea a fost vizibil surprins de faptul ca din calculator a inceput sa ii iasa fum si ca sa fie sigur ca nu mai poate sa i se intample ceva din cauza laptopului, l-a trantit pe jos, scrie Cancan.

Televizorul care merge din 1936 Televizorul marca Marconiphone 702 are diagonala de 30 de centimetri, a fost produs in anul 1936 si inca functioneaza. Este cel mai vechi televizor din lume, care inca merge. Desi are 73 de ani si a costat 11.000 de lire sterline, echivalentul a 12.700 de euro azi, valoarea obiectului stravechi a crescut de zece ori. Cel putin asa se lauda proprietarul lui, un englez de 86 de ani care nu ar renunta la televizorul sau magic cu una, cu doua, scrie Click.

Amendat cu 500 de euro ca i-a aratat sexul reginei Un polonez a fost amendat cu 500 de euro de politia din Trieste, Italia pentru ca a urinat in fata statuii imparatesei Elisabeta a Austriei. Barbatul, in varsta de 30 de ani, era in stare de ebrietate cand a fost prins. Orasul Trieste facea parte din imperiul austro-ungar, inainte de a fi alipit Italiei dupa primul razboi mondial, relateaza Click.

Cumperi o masina, primesti un Kalasnikov Un dealer auto din Missouri a dus si mai departe modalitatile de combatere a crizei de pe piata auto si ofera cate o pusca Kalasnikov gratis, pentru fiecare camioneta cumparata. Mark Muller declara ca a fost coplesit de numarul de doritori. “Este un succes. Exista multa preocupare legata de infractiuni, iar oamenii doresc sa se protejeze,” a declarat acesta, citat de Click.

O scrisoare a reunit doi indragostiti dupa 16 ani Un britanic si fosta sa iubita, de origine spaniola, s-au reindragostit dupa ce scrisoarea trimisa de el acum 16 ani a fost gasita in spatele unui semineu. Steve Smith si Carmen Ruiz-Perez au trait o iubire ca in povesti, cand s-au intalnit prima oara, acum 17 ani. Ea era venita in Anglia cu o bursa de studii, atunci cand s-au cunoscut si s-au indragostit. Din nefericire relatia lor s-a destramat un an mai tarziu, cand Carmen a trebuit sa plece la Paris sa lucreze. Din acel moment ei nu s-au mai vazut. Totusi, amorezatul Steve nu a vrut sa lase totul balta si i-a mai trimis iubitei o scrisoare in care si-a pus sufletul pe tava, cerand-o in casatorie. Soarta le-a jucat o festa cruda: a facut ca misiva, trimisa pe adresa mamei spanioloaicei, sa dispara pur si simplu, inainte sa apuce cineva sa o citeasca, scrie Gandul.

Invazie de mosi craciuni Congresul este organizat de primaria orasului Klampenborg (de care apartine parcul de distractii Bakken) in parteneriat cu "Mos Craciun" Groenlanda, singura organizatie din lume care ofera certificate de Mos Craciun. Participantii au venit din toate colturile lumii: El Salvador, Groenlanda, Germania, Irlanda, Norvegia, Italia, Japonia, Venezuela sau Olanda. Desi termenul de congres se refera la o reuniune cat se poate de serioasa, atmosfera va fi una de bucurie si de distractie, mai ales ca orasul se va colora in rosu cu aceasta ocazie!, scrie Libertatea.