A luat foc din cauza unui pistol cu electrosocuri. Un barbat din Australia, care s-a stropit cu benzina si apoi a atacat un ofiter de politie a izbucnit in flacari cand ofiterul a folosit pistolul cu electrosocuri din dotare impotriva sa. Inca nu s-a stabilit cu exactitate daca focul s-a aprins din cauza brichetei sau din cauza armei politistului, dar se stie ca scanteile pistoalelor cu electrosocuri pot aprinde un foc, scrie Gardianul.

A vorbit cu spiritul lui Michael. James Van Praagh sustine ca a luat legatura cu megastarul la numai o zi dupa ce acesta a murit. Artistul i-ar fi spus ca medicul personal, care este acuzat ca i-ar fi administrat o supradoza de Diprivan, i-a recomandat sa se odihneasca, dar el nu l-a ascultat fiindca trebuia sa repete dansurile pentru concert. "Am vorbit cu Michael dupa ce a murit", asa se lauda unul dintre cei mai cunoscuti clarvazatori din SUA, James Van Praagh, un colaborator apropiat al celebrei moderatoare de televiziune Oprah Winfrey, care este si consultant pentru serialul de succes "Mesaje de dincolo", scrie Cancan.

Berlusconi nu foloseste prezervativul! Presa italiana a publicat inregistrarea unei convorbiri telefonice intre Patrizia D’ Addario si Gianpaolo Tarantini, om de afaceri si bun prieten cu premierul Silvio Berlusconi. Inregistrarea releva faptul ca oficialul italian a platit bani pentru a-si petrece noaptea cu dame de companie si dezvaluie ca Berlusconi nu folosea prezervative cu nici o femeie cu care intretinea raporturi sexuale, scrie Click.

A facut sex cu un miel, dar nu-si aminteste nimic. Un barbat din Sandy Lake, SUA, a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a facut sex cu un miel, desi saracul american spune ca nu isi aminteste asa ceva. James Alan Stiver (46 de ani) a baut toata ziua cu niste prieteni, dand gata 30 de cutii de bere, iar apoi fiecare s-a dus, pe trei carari, spre casa. Dar inculpatul nu a ajuns unde trebuia, ci a confundat locuinta sa cu un grajd, scrie Libertatea.

Hotelul unde girafele iau masa cu oaspetii. Gatul girafei intra pe geam, iar animalul incepe sa se infrupte din bunatatile pregatite pentru micul dejun. Este o dimineata absolut obisnuita pentru familia Carr-Hartley pentru ca pe proprietate traiesc in libertate opt girafe Rothschild, unele din cele mai rare specii din lume. In fiecare dimineata, la ora 9, animalele vin sa ia o gustare alaturi de proprietarii casei, scrie Click.

Sedinta foto in timpul autopsiei unui caine. Doua studente la medicina veterinara din Rusia, au pus in practica, acasa, ceea ce au invatat la scoala. Anna (18 ani) si Alisa (19 ani) au gasit pe strada un caine aproape mort. L-au luat acasa, dar nu pentru a-l ingriji. Fetele au asteptat ca animalul sa moara, dupa care au inceput sa efectueze o autopsie, potrivit informatiilor primite la cursuri. Fetele au sectionat cainele, i-au scos organele si... s-au distrat de minune. Ele s-au fotografiat cu cadavrul insangerat si cu organele cainelui, parand foarte multumite de opera lor, scrie Libertatea.

Sexul cu trei partenere l-a ucis. Regele animalelor… de apa, ce-i drept, a murit asa cum ar dori orice barbat adevarat, daca ar fi pus sa-si aleaga felul in care va sfarsi. Epuizat de sex. Un leu de mare, ajuns in pragul batranetii la o gradina zoologica din Nürnberg, Germania, a murit de epuizare in urma eforturilor depuse in timpul partidelor de sex. El era cunoscut printre ingrijitori si printre vizitatori drept “Mike – gigoloul” urmare a faptului ca nu-i scapa picior sau, in cazul de fata, coada de leoaica, scrie Click.