Publicatia germana "Süddeutsche Zeitung Magazin" ii ironizeaza pe cativa dintre liderii politici mondiali printr-un pamflet, care reprezinta niste pagini fictive de Facebook ale acestora.

Astfel, Silvio Berlusconi ii are in lista de prieteni pe George W. Bush, Sophia Loren si Noemi Letizia, isi da comentarii cu Putin, Merkel si Gaddafi si si-a trecut la starea civila "aproape divortat". De asemenea, premierul italian are doua albume cu poze, unul intitulat "Le piu belle ragazze", iar celalat "Christmas party AC Milano".

Mahmoud Ahmadinejad are albume cu poze cu cele mai bune explozii nucleare si cele mai bune poze din razboi si primeste comentarii prietenoase de la Hugo Chavez si Osama bin Laden. La status si-a pus mesajul "Twitter este demodat" si a devenit fan al grupului "Arme Nucleare".

Angela Merkel este fan al lui Sarkozy si Lady Gaga si posteaza clipul "Wind of Change" de la Scorpions pe profilul sau.

Barack Obama face testul "Ce lider mondial esti?", cu rezultatul George W. Bush si se alatura grupului "Albii nu pot sa sara", mesaj care este sustinut si de Venus si Serena Williams si de Tiger Woods. In plus, in lista de prieteni a presedintelui Obama se afla Michael Jordan, CIA, Dimitri Medvedev si "Lumea Araba".