Pedeapsa cu inchisoarea pentru sms-urile erotice. Chinezii care trimit sms-uri erotice sau obscene risca sa petreaca zile bune dupa gratii, informeaza ChinaDaily. Autoritatile din regiunea Henan au luat aceasta hotarare in urma cresterii numarului de mesaje indecente pe care destinatarii nu ar fi dorit sa le vada. Astfel pentru un singur sms obscen pedeapsa este de 5 zile dupa gratii, iar trei asemenea mesaje sunt pedepsite cu 10 zile de inchisoare si o amenda de 73 de dolari, scrie Gardianul.

Deseneaza pe masini murdare. Scott Wade, un american in varsta de 50 de ani, a devenit celebru in intreaga lume datorita faptului ca face adevarate opere de arta pe masinile murdare. Praful depus pe geamurile autoturismelor reprezinta “panza” perfecta pentru a-si dovedi talentul, iar ca instrumente de lucru foloseste degetele si cateva pensule. Printre cele mai cunoscute creatii ale sale se numara o replica a Mona Lisei, noteaza Libertatea.

Un barbat a consumat 40.000 de pastile de ecstasy in noua ani. Doctorii de la Universitatea Londra au facut publice detaliile despre ceea ce cred ei ca este cea mai mare cantitate de ecstasy consumata vreodata de o persoana: un barbat din Marea Britanie, in varsta de 37 de ani, care a consumat 40.000 de pastile ecstasy in decursul a noua ani. Barbatul a inceput sa ia pastilele la varsta de 21 de ani, la inceput consumand circa 5 pastile pe weekend, iar dupa doi ani consumand trei pastile si jumatate pe zi. Perioada in care Domnul A. a consumat cea mai mare cantitate de ecstasy a fost timp de 4 ani, cand lua aproximativ 25 de pastile pe zi, scrie Gardianul.

Hartuiti de o nevastuica razbunatoare. Un chinez sustine ca a ajuns in pragul disperarii din cauza unei nevastuici care vrea sa se razbune dupa ce partenera sa a fost prinsa intr-o capcana. Zhang, in varsta de 28 de ani, a povestit ca animalul lasa mereu soareci morti in casa familiei si isi face nevoile pe masa din bucatarie. Totul a inceput intr-o noapte cand a fost trezit de doua nevastuici care intrasera in locuinta sa. "Imi mancasera aproape toata carnea care era atarnata pe perete, asa ca am luat un bat sa le alung. Femela s-a prins singura intr-o capcana pentru soareci, in timp ce masculul a scapat prin horn", a povestit barbatul, citat de Libertatea.

O mireasa si-a petrecut noaptea nuntii in coma alcoolica. Conform Metro, o femeie din Koln, Germania, si-a petrecut noaptea nuntii in coma alcoolica, langa o naveta cu sticle de vodca, pe bancheta din spate a unei masini. Autoritatile au gasit-o pe femeie abia a doua zi, cand au zarit-o in masina supraincalzita de soare. "Tanara a ramas inconstienta chiar si cand am spart geamul masinii. Abia dupa ce am scuturat-o bine si-a revenit" a declarat unul dintre politisti, scrie Gardianul.

Un milion de dolari pentru dovada existentei unei... sirene. Orasul israelian Kiryat Yam ofera o recompensa de 1 milion de dolari celui care poate dovedi existenta unei sirene, despre care se spune ca traieste in apele de coasta din apropierea localitatii. Oferta a fost facuta dupa ce localnicii si vizitatorii orasului Kiryat Yam au relatat ca au vazut o fiinta ciudata inotand in mare, scrie Libertatea.

Condamnat la munca fortata pentru ca a ucis o pisica. Un rus a fost condamnat de un tribunal din regiunea Arhanghelsk la sapte luni de munca fortata pentru ca a ucis un pisoias in fata fiicei sale. Aflat in stare de ebrietate, Serghei Vahromov i-a luat pisoiasul din maini fiice sale de cinci ani si l-a izbit de perete lasandu-l pe acesta fara suflare. Conform articolului 245 din Codul Penal rus, barbatul a fost condamnat pentru rele tratamente aplicate animalelor, scrie Libertatea.